Llama Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 SADECE SABİT HATLARI www.voipbuster.com TT ile bu işi nasıl beceriyorlar bravo adamlara. Rüyamda görsem inanmazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 emin misin? kota yok git 10 euro yatır al dio bide tüm mail listime mail atmak istedi attık bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 turkey (Landline) SuperDeal! free free ala ala noluyo ya bu adamlar konuşmaları mı dinlicek nedir nası beleşe yapıyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 türkiyedeki cep telefonlarınıda 10euro yatırdıktan sonra beleş arayabiliyyormuyuz? =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 tamam yükledim. harbici bedava.konustum. paypaldan 10 euro yükledim. cep telefonunu arayınca kredin gidiyo ama sabit telefonla istediğin kadar konus gitmiyo kredi ve net konusuyosun. thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 ayni sey skyp dede yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 normal bence sabit hatlar.. 19 euroya ben burda almanyada butun almanya ici sabit hatlari ve avrupadaki butun ulkerin sabit hatlarini arayabilecegim paket satin alabiliyorum(ev telefonuna) . turkiyede dahil mesela buna.pahali bile 10 euro sadece turkiye için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Ged aynı program mı? değilse senin söylediğin nedir? linki gönderirmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 program degil onun dedigi, telefon hatti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 e o zaman ne alakası var ya konuyla burdan paket kutu koli vs alamiyacagımıza göre?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Multeci Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Bugun sona eriyor ne yazikki free olayi.Ama yinede cok ucuz sadece 1 cent dk'sı tr'nin her yerını aramak ıstersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 oha dakkası 1 cent çok uygunmuş ama işte 1-2 sn geç gitme olayı var sesin, çok kıl bi durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 demek istedigim hatlar ucuzladi.demis ya biri telefonlarimi dinliyorlarda bu kadar ucuza veriolar diye. telefon sirketleri ile anlasmişlardir bu sekilde ucuza verebiliyorlar konusmayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 ben pek güvenemedim bir kıllık çıkmasın altından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 en az alınacak kredi miktarı nedir bunda? bir de yine en az kaç günde bi kredi almak gerekiyor ? bi de bunlar sitenin neresinde yazıyor? adamların hesaba göre 10 milyonluk krediyle 8 saat konuşabiliyosun? nası olcak bu iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 ben 10 eu yatırdım paypal ile. 120 gün kullanabilicem.arıyorum cart curt her yeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Multeci Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Evet bugunden ıtıbaren 1 cent artık dakıkası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 anladığım kadarıyla adamlar müşteri toplamaya çalışıyo ben 1 centlik yerden aldım 10 yuroluk kredi ammaaaaa http://www.voipstunt.com/en/index.html site dizaynına falan bakarsanız aynı şirket olduğu belli; ama bunda türkiye hala beleş. ayrıca kötü haber, voipbusterdaki şifre burda işe yaramıyo la tüh. burdan alaydım da biraz beleşçilik yapmış olurdum. [ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 01:55 tarihinde, Rahan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Rahan saol senin dediğin siteden aldım bende kredi gayet iyi :) 120 gün türkiye içi bedava konuşucaz.. Dediğin gibi aynı firma bunlar.Hatta sanıyorum ki bu 2 firmada reseller firmaları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 bi acaip bişi tam anlamadım, reseller gibi de değil gibi de sanki ürün çeşitlemesi yapmış gibi adamlar. 120 gün tümden beleş olmayabilir, forumda söylenene göre şu an adamlar türkiye için zararına yapıyolarmış, hani 10 gün sora 1 cente çıkarsa trip atmayasınız bana. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 aklıma geldi bu arada sölim, cep telefonu aramak çok saçma oluo bu programla denemeyin bile. fiyatını geçtim, birincisi kitlendiğinde veya hat kesildiğinde direkt 1 dakka parası düşüyo krediden, ikincisi ses çok geç gidip geliyo. doğru düzgün konuşulamamaış 4-5 cep konuşmasıyla, 1.5 saatlik sabit kredisi gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Bu ikinci verilen linktekini indirdim. 1 dk lık falan beleş konuşma yapabiliyosun. Denedim skypenin eline su dökemez ses çok çok geç gidiyo.. Ama güzel hizmet nerede beleş oraya yerleş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 ahaaa ikincisinde beleş varsa müthiş! ses kalitesini bi hayli yükseltmenin/gecikmeyi düşürmenin yolunu öğrendim biraz daha bi deneyeyim anlatırım. [ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 10:56 tarihinde, Rahan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 ben beceremedim beleş konuşmayı beleş konuşma hakkın bitti dedi halbuki hiçbi yeri aramadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 fast;bana da aynısı oldu nasıl oluyo beleş bilemiyorum. voipbuster veya voipstunt da daha bi rahat konuşmak için; http://rapidshare.de/files/15877087/firefly.zip.html firefly.exe yi kuruyorsunuz zipin içindeki g729.dll dosyasını kurulum yapılan dizine (normalde C:program filesFirefly) altına kopyalıyorsunuz. sonra çalıştırdığınızda Welcome to Firefly ekranında "I wish to connect third party network" diyorsunuz, sonra next. Network Name e "Voipbuster" gibi kafanıza göre bi isim Type: sip Server Adress: sip1.voipbuster.com username: voipbuster.com veya voipstunt.com dan aldığınız kullanıcı adı password: voipbuster.com veya voipstund.com dan aldığınız şifre (serverı değiştirmeye gerek yok hepsi aynı sunucuları kullanıyor.) sonraaa msnimsi bir şey açılacak , ordan üstten menu->options sol taraftaki listeden(o hiyerarşik şey) Network 1 i seçiyorsunz.az önce yazdığımız kullanıcı adı falan gelecek. burda alttaki Allow Following Codecs de G.729 hariç diğerlerindeki tickleri kaldırıyoruz.sade G.729 u kullanacaz. (zaten olayın tüm amacı bu codec. bu arada eğer g729 gri ise, indirdiğiniz zip içindeki g729.dll dosyasını program klasörünün altına koyun dedim ne koymuyorsun? git koy hemen onu sonra yeniden başlat programı.) Route my internal calls, Route my external calls tıklı olacak disable registiration hikayesini tam çözemedim sonra sölerim onu. eğer kablonet, dial up veya usb adsl modem varsa (yani port açmak gerekir diye bişi duymadıysanız) bi soraki paragrafı atlayın. routerlı adsl modem varsa daha bitmediii sol taraftaki listeden SIP'i seçiyoruz, gelen ayarlarda Use STUN ı seçip STUN server için stun.voipbuster.com sonra SIP Port ve RTP Port kutularında yazan portları gidip modemimizden açıyoruz, (kendi bilgisayarımıza forward ediyoruz yani) veee mutlu son! o programın kendi penceresinde direkt numaraları yazın 0090xxxyyyyyyy diye basın enter a konuşun sonra. ama biraz acaiplik oluyor çevirmeye başladığınzda ay ay yannış oldu kapat derseniz kapanmıyo karşıdaki açana kadar çalıyor. sanırım bi uyumsuzluk var, daha iyi bi client bulursam onu da yazarım. [ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 12:59 tarihinde, Rahan tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 13:00 tarihinde, Rahan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar