Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

internetden türkiyeyi aramak bedava

Llama

Öne çıkan mesajlar

normal bence sabit hatlar..
19 euroya ben burda almanyada butun almanya ici sabit hatlari ve avrupadaki butun ulkerin sabit hatlarini arayabilecegim paket satin alabiliyorum(ev telefonuna) . turkiyede dahil mesela buna.pahali bile 10 euro sadece turkiye için.
Sosyal ağlarda paylaş

anladığım kadarıyla adamlar müşteri toplamaya çalışıyo ben 1 centlik yerden aldım 10 yuroluk kredi ammaaaaa

http://www.voipstunt.com/en/index.html
site dizaynına falan bakarsanız aynı şirket olduğu belli; ama bunda türkiye hala beleş.

ayrıca kötü haber, voipbusterdaki şifre burda işe yaramıyo la tüh. burdan alaydım da biraz beleşçilik yapmış olurdum.

[ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 01:55 tarihinde, Rahan tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bi acaip bişi tam anlamadım, reseller gibi de değil gibi de sanki ürün çeşitlemesi yapmış gibi adamlar.

120 gün tümden beleş olmayabilir, forumda söylenene göre şu an adamlar türkiye için zararına yapıyolarmış, hani 10 gün sora 1 cente çıkarsa trip atmayasınız bana. ;)
Sosyal ağlarda paylaş

aklıma geldi bu arada sölim, cep telefonu aramak çok saçma oluo bu programla denemeyin bile. fiyatını geçtim, birincisi kitlendiğinde veya hat kesildiğinde direkt 1 dakka parası düşüyo krediden, ikincisi ses çok geç gidip geliyo. doğru düzgün konuşulamamaış 4-5 cep konuşmasıyla, 1.5 saatlik sabit kredisi gitti.
Sosyal ağlarda paylaş

fast;bana da aynısı oldu nasıl oluyo beleş bilemiyorum.

voipbuster veya voipstunt da daha bi rahat konuşmak için;

http://rapidshare.de/files/15877087/firefly.zip.html

firefly.exe yi kuruyorsunuz
zipin içindeki g729.dll dosyasını kurulum yapılan dizine (normalde C:program filesFirefly) altına kopyalıyorsunuz.

sonra çalıştırdığınızda Welcome to Firefly ekranında
"I wish to connect third party network" diyorsunuz, sonra next.

Network Name e "Voipbuster" gibi kafanıza göre bi isim
Type: sip
Server Adress: sip1.voipbuster.com
username: voipbuster.com veya voipstunt.com dan aldığınız kullanıcı adı
password: voipbuster.com veya voipstund.com dan aldığınız şifre
(serverı değiştirmeye gerek yok hepsi aynı sunucuları kullanıyor.)

sonraaa
msnimsi bir şey açılacak , ordan üstten menu->options
sol taraftaki listeden(o hiyerarşik şey) Network 1 i seçiyorsunz.az önce yazdığımız kullanıcı adı falan gelecek.

burda alttaki Allow Following Codecs de G.729 hariç diğerlerindeki tickleri kaldırıyoruz.sade G.729 u kullanacaz. (zaten olayın tüm amacı bu codec. bu arada eğer g729 gri ise, indirdiğiniz zip içindeki g729.dll dosyasını program klasörünün altına koyun dedim ne koymuyorsun? git koy hemen onu sonra yeniden başlat programı.)

Route my internal calls, Route my external calls tıklı olacak
disable registiration hikayesini tam çözemedim sonra sölerim onu.

eğer kablonet, dial up veya usb adsl modem varsa (yani port açmak gerekir diye bişi duymadıysanız) bi soraki paragrafı atlayın.

routerlı adsl modem varsa daha bitmediii
sol taraftaki listeden SIP'i seçiyoruz, gelen ayarlarda Use STUN ı seçip STUN server için stun.voipbuster.com
sonra SIP Port ve RTP Port kutularında yazan portları gidip modemimizden açıyoruz, (kendi bilgisayarımıza forward ediyoruz yani)

veee mutlu son! o programın kendi penceresinde direkt numaraları yazın 0090xxxyyyyyyy diye basın enter a konuşun sonra.

ama biraz acaiplik oluyor çevirmeye başladığınzda ay ay yannış oldu kapat derseniz kapanmıyo karşıdaki açana kadar çalıyor. sanırım bi uyumsuzluk var, daha iyi bi client bulursam onu da yazarım.

[ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 12:59 tarihinde, Rahan tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 13:00 tarihinde, Rahan tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...