_moonspell_ Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 evet arkadaşlar windows saatini durdurarak süreli programların sürelerini baya bi uzatabiliyormuşuz.böle bi programı bilen varsa lütfen linkini verebilirmi çok acil lazım hepinize şimdiden teşekkür ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Eger program zaten saat olayini yiyosa, sistem tarihini atiyorum bugun ayin 16'siysa git 1 ay yada 1 yil oncesine falan al, o sekildede kullanirsin.. Ama artik bir cok program kuruldugu tarihle, o tarihi algilayabiliyor.. Programlamacilar salak degil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 saat sayiyorlar saate bakmiyorlar . [ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 09:40 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 bu olay zamanında beta oyunlar için oluyodu =) belli bi tarih geçince git yenisini al diodu yılı geri alınca oynamaya dwm =) ama programlarda işe yarayacağını hiç sanmıyorum hele ki 2006 da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 bazı programlar saati değiştirdiğiniz anda süre bitti diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 bazı programlarda işe yarıor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 kaydettiği saati nereye atıyosa onu bulman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar