gellidus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Evt İzlemek isteyen herkese açıktır Maslak princess otelde olucak 8 eylülde başlayacak 12 si akşamına kadar sürecek Gelip görürsünüz maçları izlersiniz. Çok eğlenceli olucağını düşünüyorum heleki cs oynuyorsanız... Tabi bende orda olucağım gelenlerle tanışırız orda -homoid- diye sorarsanız gösterirler Ankaralılara sorarsanız kesin gösterirler ama ne sorucaz derseniz 120 kilo 190 boyunda siyah saçlı biri görürseniz o ben olurum büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Ayrıca net'den izlemek isteyenler için ; tv1.siberlig.com tv2.siberlig.com tv3.siberlig.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 aha Urza sen ordamıydın ben bir adama bu urza ya benziyor dedim ama sonra düşündüm -Ulan urza nın cs ile ne alakası olur diye:) tabi okumamıstım burayı Sen benı gormussundur uzun boylu 120 kilo civarında. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 vndtt elendi bir tek onu biliyorum.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 VNC kazandi.[hline]laylaylom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar