KosPer Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Evet bende doğru yolu buldum ve orc oldum:D.Görürseniz şaşırmayın.:DVe bu topic'in ardından ZZzzzzZZ aqa party pls ee napalım niye topic açıyon gibi mesajlar yazmayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ItemList Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 nation scrollunu kullanarakmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwenzing-ho Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 nasıl ırkını değiştirdin ve de eğer bunu "scroll" uyla yaptıysan "merchant" a koymayı denedin mi ya da "trade" edilebiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Scrolla yaptım ama scroll inventorye gelmiyor.Alıyosun sonra inceleniyor.Siteden girip hazır olunca onaylıyosun ve oluyor.Yani inventorye gelmesi falan yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 kosper pm plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Aga item piliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar