SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 www.seçtiğim kelkime.com www.seçtiğim kelime.net bu gibi siteleri ücretsiz nasıl yapılır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 yapılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 www.seçtigim.kelime.com kelimeyi tutturabilirsen http://www.yonlendir.com dan dene ayrıca go to do internet bölümüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 go to do :) heueuuhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 yapılma kardesim.olurmu ole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 5$ verip yahoodan Domain al yani www.seçtiğinkelime.com sonra sana kalmış ama minimum 30 milyon da verip o ismi yönlendireceğin bi host al. bişeyler karala. olduu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 3 dalır yahoo da artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 kaç dolar bilmiyorum ama sonuç olarak 10ytl ile 15 ytl arasında değişir Domain ücretleri yoq ben illa Free isim kullanıcam diyorsan işte bir kaçı www.ipfox.com www.cjb.net www.tripod.com www.ws.tc ve daha çok var sadece bunlar benim aklıma gelenler... istersen bende sana Subdomain verebilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar