Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 şimdi star tv de bi haber izledim kadının teki gece barından atılmış rahatsızlık verdiği için. sonra basın mensupları falanda kapının önünde işte ünlülerin çıkmasını bekliolardı. kadın dışarı çıktı bir küfürler saydırıo falan falan ama onu geç kadın demez mi alkolin etkisiyle ben çağla şikelim falan dedi. :) alla alla yahu.. çok aptal insanlar var birde kadın daha kötü ya :S =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 "alkolün etkisiyle ben çağla şikelim" mi dedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 aynen öyle + aradığınız çağla şikel benim dedi =) ama nedense ayakta rahat durabiliodu falan ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 yavrum :S ni yesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Tost? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 bence çağla şikel, insanın alkolü fazla kaçırmasıdır. (dallandı budaklandı bu da hey hey.) /saeros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastTouch Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 elinde tost varmııydı??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 ı ıh tostunu yemişti bekliyodu dışarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 bende gördüm, fake çağla şıkel'ler ortaya çıkmış aman eksik kalsınlar vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar