hakank Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Accountlari active edilmemis,user codelari icinde, kullanilmamis iki adet Kutulu, kitaplari ve cd icinde mevcut, Ultima Online:Age Of Shadows Box. Satiliktir. 1 Aylik Ucretsiz Kullanimi ile birlikte. Fiyat: 20$ Ankaradayim, Tercih olunur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 amma ucuzlamış görmeyeli[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakank Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 biz de boyle.. ne kadar ki normalde? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 aos ilk çıktığında 35 dolar civarıydı kargosuyla falan 50-60 doları buluyodu,ama hiç takip etmedim uzun süredir,bilmiyorum son durumları[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 para olsaydı direk alırdım :) Güzel fiyat..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Delikanlı deler geçer(!)[Kısa Zamanlı imza uzatması] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 "Bende aLIrdIm"[hline]icQ=135954330 CapuLet,17 June 2003 00:12 tarhinde demi$ ki: Merhaba komutla paperdoll u nasıl açtırırım ? Bende kar$IyIm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakank Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Yurtdisindan yeni dondum, yanimda getirmistim, burada arkadaslarda faydalansin dedim :) orda 19.99$ ama iste burdan alacak kisi kargo vergi vb. gibi seyleri odemeden direk UO Online store fiyatina alabilir benden. Oyun veya guzel parca teklifiniz olursa onlari da degerlindirebilirim para konusunda sikisik olan arkadaslarim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar