Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

anathema

xieon

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beyler anathemanin hep adini bilirdim hic dinlememistim gecen fragile dreamsi dinledin cok begendim bu grup tam olarak ne tür müzik yapiyor vede baska güzel sarkilari nelerdir?
Mesaj tarihi:
anathema doomdur, sarkılarının cogu guzeldir. benim suan aklima gelen ve acilen edinip dinlemen gereken sarkılar
one last goodbye, angelica flying ve tabiki temporary peace
ayrıca lost control de var, ohoo cok var:)
anathemanin sarkılarını ve tarzını begendinse sana antimatter grububu oneririm, fazla piyasa değil ve bence anathemadan daha guzel
oyle yani:)
Mesaj tarihi:
dory tebriks ettim seni ...en svdiigm sarkıları yazmıssın ...bide one last good bye a ek olarak bi şarkıdaha var..hatta bayan vokal soluyo..parisienne moonlight die bişe..1.30 dk a sarkı..ben o sarkıda bitiyorum işte....one last arkasından parisienne....
Mesaj tarihi:
memento mori
...alone
transacoustic
2000 & gone
anyone, anywhere

anathema namına ne bulursan indir bence hepsi birbirinden güzeldir.

[ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 21:28 tarihinde, ihpu tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
dogru soze bişey denmez sanırım, anathemanın sarkıları cok guzeldir. ben hala soyluyorum antimatter'ı da denemelisin--angelic yada anathemanın lost control coverı ozellikle yada the art of a softlanding (of bunda da ayıramıyorum hangisi daha guzel diye heh)--
wings of god, sleepless'da iyi
Mesaj tarihi:
Son albümdeki balance ve closer gibi 2 şarkıyı ve silent enigma'dan restless oblivion ile dying wish'i dinleyip doomdan sapmaların elektronik öğeleri kullanmaların arttığını görebiliriz...Doom çok sevmem alternative 4 tam tadında bir albümdür...Angelica ve One Last Goodbye Anathema'cıların marşlarıdır ama Empty,Fragile,Deep,Alt.4,Panic,Barriers Anathema'nın sıradan bir doom gurubu olmayıp deneysel çalıştığının ve Cavanagh kardeşlerin (özellikle Danny'nin) yaratıcılığını gösterir...Kendi havaları ve tarzlarıyla ikon bir gurup kanımca...
Mesaj tarihi:
violence,electricity albüm sonu diye kaynamış şarkılardır ama gerçekten duygu yüklü 2 şarkı...Natural Disaster albümü ayrıca (Anathema'ya metal demiyorum ama) 5 yıldız alan ender metal albümlerindendir...
  • Yeni Oluştur...