xieon Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 beyler anathemanin hep adini bilirdim hic dinlememistim gecen fragile dreamsi dinledin cok begendim bu grup tam olarak ne tür müzik yapiyor vede baska güzel sarkilari nelerdir?
dory Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 anathema doomdur, sarkılarının cogu guzeldir. benim suan aklima gelen ve acilen edinip dinlemen gereken sarkılar one last goodbye, angelica flying ve tabiki temporary peace ayrıca lost control de var, ohoo cok var:) anathemanin sarkılarını ve tarzını begendinse sana antimatter grububu oneririm, fazla piyasa değil ve bence anathemadan daha guzel oyle yani:)
Mortis Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 http://www.metal-archives.com/band.php?id=503 bu linkten her türlü bilgiyi alabilirsin.. Güzel gruptur anathema Mayıs da yine geliolar türkiye turnesine, o zamana kadar öğrenirsin çoğu şarkısını gidersin konsere.
LastTouch Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 dory tebriks ettim seni ...en svdiigm sarkıları yazmıssın ...bide one last good bye a ek olarak bi şarkıdaha var..hatta bayan vokal soluyo..parisienne moonlight die bişe..1.30 dk a sarkı..ben o sarkıda bitiyorum işte....one last arkasından parisienne....
LastTouch Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 bu arada mayısda anathema geliyomus..hersene oldugu gibi fix :) duyurulur...
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 çoğu kişi sevmez ama pentecost III albümü çok hoşuma gidiyor benim bi de ayrıca angelica,Eternity serisi felan vardır güzel şarkılardan.
Jester Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Sleepless (tercihen '96) Empty Restless Oblivion [ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 21:00 tarihinde, Jester tarafından güncellenmiştir ]
DoruK Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 A dying wish de güzeldir bu arada söylenmemiş o da güzel şarkıdır.
ihpu Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 memento mori ...alone transacoustic 2000 & gone anyone, anywhere anathema namına ne bulursan indir bence hepsi birbirinden güzeldir. [ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 21:28 tarihinde, ihpu tarafından güncellenmiştir ]
dory Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 dogru soze bişey denmez sanırım, anathemanın sarkıları cok guzeldir. ben hala soyluyorum antimatter'ı da denemelisin--angelic yada anathemanın lost control coverı ozellikle yada the art of a softlanding (of bunda da ayıramıyorum hangisi daha guzel diye heh)-- wings of god, sleepless'da iyi
DoruK Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 judgement i de kimse yazmamış sanırım onu da dinle.
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Son albümdeki balance ve closer gibi 2 şarkıyı ve silent enigma'dan restless oblivion ile dying wish'i dinleyip doomdan sapmaların elektronik öğeleri kullanmaların arttığını görebiliriz...Doom çok sevmem alternative 4 tam tadında bir albümdür...Angelica ve One Last Goodbye Anathema'cıların marşlarıdır ama Empty,Fragile,Deep,Alt.4,Panic,Barriers Anathema'nın sıradan bir doom gurubu olmayıp deneysel çalıştığının ve Cavanagh kardeşlerin (özellikle Danny'nin) yaratıcılığını gösterir...Kendi havaları ve tarzlarıyla ikon bir gurup kanımca...
LastTouch Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 aaa are you there..unutmayalım plss bide voilence die bi sarkıları var cok bilinmez ama guzeldir bayaa
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 violence,electricity albüm sonu diye kaynamış şarkılardır ama gerçekten duygu yüklü 2 şarkı...Natural Disaster albümü ayrıca (Anathema'ya metal demiyorum ama) 5 yıldız alan ender metal albümlerindendir...
Öne çıkan mesajlar