taz Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 4 yıllık programda okuyanlar, açıköğretimden bir bölüm de okuyabiliyorlarmış aynı zamanda. ben de böyle bir şeyi değerlendireyim dedim sene başında açıköğretim işletmeye yazılmıştım, harçlar yattı kitaplar falan geldi ama ben hiç çalışmadım. 2 hafta var sınava bu saatten sonra da çalışacağımı hiç sanmıyorum. bu sınavlar nasıl oluyor? hiç bişey bilmeyen ben ne kadarını yaparım? bi de eski açıköğretim sınav sorularını nereden bulurum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ForgottenRealms Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 murat açıköğretim in kitaplarını alcan bölümünü söyleyecen onlar sana vercek kitapları konuları okursan geçersin sınavları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ForgottenRealms Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 murat tan aldığın kitaplarda her bir dersin ilk 7 bölümü ara sınavda çıkıyor kalanı finalde soruluyor,24yada26 marta kadar 2.taksidi ödemen gerek final ve bütünleme sınavlarına girebilmen için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 murat mı bilmiyorum ama bir sürü kitap var burda açıköğretimin kendi verdikleri, onları kastetmiyosun heralde? of ya dediğin kitapları da alsam okucak insan yok ki : daha kolay bişey olmalı ya not falan bulmam lazım netten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ForgottenRealms Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 not falan bulma şansın yok,o sana verdikleri kitapları okuyamassın çok sayfa bu murat açıköğretimin kitaplarını al çok faydasını göreceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar