Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 P2M P2P derken baya gelişti internetteki download olayı. Yok mega yok rapid falan insan ne yapacağını şaşırdı. Ben şimdilik buna geçici bir çözüm buldum ama linkleri upload az olduğundan çok kısıtlı. Zamanla büyümesini umuyorum. Download hiç kopmuyor sadece yavaşlıyor. Yeni olduğu için fake linkler yok. Diğer p2p ler gibi çok kullanıcıdan değil tekil kullanıcıdan çekiyorsunuz ama bu sizi yavaşlatmıyor. Kısacası bir deneyin. http://www.pando.com/beta/front_page Dediğim gibi şimdilik çok fazla bir arşiv yok ama zamanla artacaktır. Gerçi pando linklerini bulmak biraz uğraştırıcı ama bulduktan sonra download ın keyfine varın. [ Mesaj 16 Mart 2006, Perşembe - 17:23 tarihinde, Dragonfire tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 "yeni nesil" olan kısmını bi yazsaydında ona göre baksaydık ? : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 çok kullanıcı yerine tek kullanıcıdan çekmesi ve bunu şaşırtıcı şekilde hızlı yapması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Peki hadi diyelim ki senden bir dosya çekicem. 512k adsl kullanıyorsun. hadi insafa geldin netlimiter falanda kapalı. sıkıştırılamayan bir veriyi bana 10 kb'dan fazla nasıl gönderecek? aklın alıyor mu bunu? arada cache alan bir server olsa ya da dosyaları yüklese dicem http'den farkı kalmaz. direk bağlantıda böyle bi ihtimal yok. anca sıkıştırıp gönderir ki bu da filmlerde ve müziklerde pek işe yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Tek bişi söylicem. Deneyiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar