Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

boss kes kes cıka cıka baş cıksın

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya arkadaşlar bu bosslar item icin var demi şimdiye kadar o kadar tk ve talos harıc hepsını o kadar kesdım bana cıkan en değerli item soul oldu bendemi şansızlık var yoksa abdes alıpmı kesmek lasım anlamadım ...!!! ZzZz

[ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 08:14 tarihinde, asitutkum tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
önceden kaynattıgın fare pisliğini magic anvilin etrafında serp ... sonra birazcık gezindikten sonra 9 kez sola ve 8 kez saga dön kendi etrafında ... git boss kes shard +8 cıkcak :D
Mesaj tarihi:
Çıktımı çıkıo walla durmadan kesmelisin 3 gün önce kendim bile inanamadım Sq den İron Neclace düşürdük daha sonra Talostan Dün Elf Belt, tkdan opal earning ve 2 Hafta kadar önce Hq den Waririor Earning düşürdük. Sen ne yap ne et Tk ve Talosu kesmenin Yollarını bul bence.

(Kestiğimiz 5 bosstan biri dolu çıkıo ortalama yani 2 boss kesip neden boş demeyecen )
Mesaj tarihi:
Boss u kesmeden önce 3 tur apos , 1 tur aoe harpy dön. Sonra lamiroslarin orda ki suya bi gir cik. sonra bossu kes. Bu taktik % 1000 calışıyor. Bizzat gözümün önünde denediler.

[spo]Böyle Topic'e böyle cevap ! asdasdad[/spo]
  • Yeni Oluştur...