asitutkum Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 ya arkadaşlar bu bosslar item icin var demi şimdiye kadar o kadar tk ve talos harıc hepsını o kadar kesdım bana cıkan en değerli item soul oldu bendemi şansızlık var yoksa abdes alıpmı kesmek lasım anlamadım ...!!! ZzZz [ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 08:14 tarihinde, asitutkum tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somber Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 ne yapmamiz gerekiyo?! git eskiden bu konuyla ilgili acilmi$ ba$liklari upla illa bi$eyler yazicam diyosan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 baslıkdan kaybediyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 :) sende mi var bendemi var bilmiyorum 1 gün boyunca ful bowl bizde idi 7 tane bosdan sadece saula cıktı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asitutkum Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 tmm ona upl ederız.... dun bowl da iki tane boss kesdım tam kutuyu acıcam partydekı mage beni cekdı kutuyu bıle göremedım !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 önceden kaynattıgın fare pisliğini magic anvilin etrafında serp ... sonra birazcık gezindikten sonra 9 kez sola ve 8 kez saga dön kendi etrafında ... git boss kes shard +8 cıkcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 +1 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asitutkum Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 :))) tabı ben onları yapana kadar da boss gıdıp sharda +8 bascak demi zaten charonla anlasmalı onlar busları daha ucuza alıolardır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 kimse görmeden gizli gizli yapıyolar :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pis_BufarIm Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Çıktımı çıkıo walla durmadan kesmelisin 3 gün önce kendim bile inanamadım Sq den İron Neclace düşürdük daha sonra Talostan Dün Elf Belt, tkdan opal earning ve 2 Hafta kadar önce Hq den Waririor Earning düşürdük. Sen ne yap ne et Tk ve Talosu kesmenin Yollarını bul bence. (Kestiğimiz 5 bosstan biri dolu çıkıo ortalama yani 2 boss kesip neden boş demeyecen ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Lobo kestim,pendant,atila kestim elemental pendant..çıktı mı çıkıyor..ama bana rol,roc lazım:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Boss u kesmeden önce 3 tur apos , 1 tur aoe harpy dön. Sonra lamiroslarin orda ki suya bi gir cik. sonra bossu kes. Bu taktik % 1000 calışıyor. Bizzat gözümün önünde denediler. [spo]Böyle Topic'e böyle cevap ! asdasdad[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar