Cherkes Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Arkadaşım Nation transfer oldu LvL 62 +7 shell li rouge du.Transfer olduğunda Statların ve Skillerinde sıfırlandığını fakat elbiselerin aşşağı inmediğini fark ettik adam SHELL İ PAPER ROUGE oldu xD...255 stat Dex e verdi 12 stat da Hp ye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 bende olcam cekilmiyo humans artık bu denge olayını anlamadım şimdi 2 k chash alıpda olamazsa biraz koyar :P birazdaha duzene girsin bende olcam gibi poli eziqinin yanına gitcem xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwenzing-ho Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 @ endless_knight gerçekten sen tezgahta gördün mü yoksa başkalarından mı duydun bu tezgahta görme işini? hala o kısımı anlayamadığım için bir yardımcı olursanız iyi olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 duydum ama ben orc olcam diyodum ondan demisler mearchda gorduk diye kafa buluyolar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Retry Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 NATION TRANSFER KAGIDI CIKMASI ASLINDA BIR BAKIMI KOTU OLDU DENGELER BOZULCAK ORCLAR GUCLU ISE BI COK KISI CHARINI ORC YAPICAK VE HUMANLARDAN KIMSE KALMICAK ARTIK CZ DE GUARD TOWER KESER DURURUZ SAVASLARDA NPCLERI KESERIZ :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 retry az önce ben sana bu lafı dedim sende geldin burayamı yazdın Kro :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axy_seytan Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 arkadaslar bu sc yı cektık dıyelım nasıl kullanıldıgı hakkında detaylı bılgı verebılecek varmı acaba?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pesplanus Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 daha fazla detay burda http://forum.paticik.com/konu.php?id=176412 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar