Darqainu Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Karakterin epic mountu yok..mavi itemları war epic kılıcı falan war .300alchemy war.ddo oynadığımdan satıyorum..içinde 2 aylık game card war 1 ay küsür kaldı sanırsam şuanda.75milyona satıcam ilgilenenler [email protected]'dan görüşebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 us olmasa pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 warsong mu server? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 ha onu söylemişim yeni serverdı Azshara ama oyuncuların hepsi tecrübeli hatta guildler eski wow tecrübene göre adam alıo falan baya güzel horde-alliance dengesi ben çok eğlendim zamanında ama release'den beri oynamamdan dolayı baydım biraz + ddo çıksın diye bekliodum çıktı o yüzden bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 up pls.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar