Barkin Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 3 parça nightslayer set parçası epic dagger epic ring heartseeker kalanlar itemler mavi 300 herbal 300 alchemy epic mount guild bwl mc zg farm durumda dkp olukca ii kısa bir surede set tamamlanabilir rank 4 olur bu hafta fire resist itemler de var simdilik aklıma gelenler bunlar ozel msg msn yada mail yoluyla ulasabilirsiniz yoluyla ulasabilirsiniz [email protected] msn :[email protected] ps:fiyat olarak 150ytl dusunuyorum. [ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 20:12 tarihinde, Barkin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdastar Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 msn ekledim bir ara konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barkin Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 ne özürlü msg yazmısım msn : [email protected] mail : [email protected] gsm: 0555 3133713 (bugun evde unutmusum :p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 barkın aga senin gilrean pri var di mi bende suan:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Battalgazi Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Bl de 60 warrior ile takas dusnurmusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 evet murtyy o priest şu an sende ^^ ben verdim onu sana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barkin Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 hehe tepe tepe kullanın :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padishah Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 barkın isimli arkadaş takas bahanesiyle charımı alıp tüm tier 1 seti ve bir tier2 parçayı sildi realmdeki tek staffı sildi ve çou şeyi sildi ac.cve şifre konusunda irtibata geçmeyin arkadaşla itemlerimi geri almaya çalışıorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 barkin allah belanı versin emi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barkin Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 terbiyesiz sıfatsız insanlar o charı komple silmedigime dua edin allah sizin belanızı vermiş zaten bana kazık atmaya calısırsan sonuçlarına katlanırsın.paticikte beni tanıyan tanır ben charı zaten sattım sen neyin peşindesin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padishah Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 charı alan kardesim cıkar elinden o charın gizli şifresi (aydogdu) ve mailide ([email protected]) sürekli yeni şifre gönderin oynayamasın veya maili hackleyin alın şifresini takılmanıza bakın bilgiler dorudur diilse bana ulaşın Baas Barkin Şerefsi her ne boksan yok sana o charla oyun.buyrun pati kankalarım alttaki linkte kolaylık saglar size.. http://www.wow-europe.com/login-support/password.html;jsessionid=38B83C340E92909F341B36AFEFFBE08D.app02 [ Mesaj 22 Mart 2006, Çarşamba - 16:55 tarihinde, Padishah tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barkin Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Barış bir daha evi arayıp benim 80 yasındaki ananemi heycanlandırırsan senin evini bulur gerekeni yaparım. Arkadaslar bu terbiyesizin nerde ıoturdugunu vs bilen varsa soylerse cok mutlu olucam ev telefonuda olur lutfen bilen varsa soylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padishah Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 takıl daha yeni başladık [ Mesaj 22 Mart 2006, Çarşamba - 20:18 tarihinde, Padishah tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar