_BuLLDozeR_ Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Sitenin şuan forgatpassword kısmı yenıden değişti bi girin bakın derım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_BuLLDozeR_ Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 baktim da sonuç olarak ne oluyor onu denemedim yani şifre resetleyince gene mail e mi gidior? risk alip deiştirmedim deiştiren varsa aydinlatsin pliz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_BuLLDozeR_ Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 accaund ID giriyorsun e-mail giriyorsun senden secretquestionun cvp ini istiyor veriyorsun .. new passwordunuzu girin diyo giriyorsun şifre değişiyo değiştirdiğin şifre mail adresine geliyor... [ Mesaj 21 Mart 2006, Salı - 01:02 tarihinde, _BuLLDozeR_ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_BuLLDozeR_ Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 yani sırf bu char alım satımı önlemek için yapıyorlar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar