Polithe1st Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 hehe daha 2.deneme ne kadar kısa sürer dedik 1.45 oldu :) http://rapidshare.de/files/15571324/FatalVSDM.wmv.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaptainCyClone Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 fatal'ı az çok tanırım,sanırım aresde mage olarak en hızlı o keser dark mare'i tek başına... neredeyse lvl'ini dm ile kastı adam,spotdan çıkmadı pek:D:D tabi yanında poli ve ya baymad yada burntr de oluyodu genelde.aferim fatal'a dielim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 poliyide severim iyi çocuktur name change yapmış kaybolmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 xD Gj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 wayyyyyyyyyy kardeşimin videosu cikmis piyasaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaptainCyClone Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 senin poli olduğunu zaten biliyorum,sadece spotta kimlerin olduğunu,fatal'a kimlerin eşlik ettiğini belirtmek istedim:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bymad Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Fatal bazıları bizim solo dm kestiğimize inanmıyordu iyi yaptın bu videoyu çektin. Kapak olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Canım sıkılıp kafeye gittiğim bir günde orc char sahibi arkadaşımın sözleri; ''Ben böyle adam görmedim.Adam eslantta ts ile dm kesiyor.İskelet resmen dans ediyor,çok hızlı..'' FATAL hakkında.. bu arada benden daha hızlı kesiyo xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gods_of_Olympia Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 :::Seri darkmare nasıl kesilir :: 60+ 4 tane warior 2 tane party healer 1 tane debuffer 1 rouge 15 sn de dm apos gibi dönersiniz slotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 klasik partimiz 2 warrior 2 healer (birinde massive oluyor mutlaka) bi de duyduğuma göre ''parti ne kadar az kişiyse,drop o kadar güzel olur'' diye bir mevzu varmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gods_of_Olympia Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 bi kaç püf nokta daha asas %10 cakınca tek dmg yer durur. sonra %5 terkar durur her skil vurdunda durmak zorunda yoksa defance ı yetmez yatar...wariorlarun full chitin olması lazım fp le denemeyin party heal yetmez yatarsınız. ve tüm warıorlar tank gibi altına giricek slide yaparsanız gene birileri yatar mutlaka.. ve son olarak priestler uygun olan uzaklıkta olmalı yakınlaşırlarsa dmg yerler kaçaralar heal kesilir ve gene birileri yatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 lol ömrüm dmde geçiyor xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 3-4 ay Önce fatalla Dm keserek Master paramızı çıkarmıştık hiç unutmam Ahh ezikLik... :) lvl 62 rouge Olympia Tek 960La tAnk Olabiliyorum rougen sağlamlığına bakar yatıp yatmaması.. [ Mesaj 15 Mart 2006, Çarşamba - 23:49 tarihinde, eMrE_uLTrAsLAn tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmir Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 :))) warıorun 70 olması tercıhımdır :P [ Mesaj 16 Mart 2006, Perşembe - 02:43 tarihinde, izmir tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 ewt serilik bakimindan bizde donduk 2 warrior 2 rogue 1 db 1 party healer 1 de buffer cok rahat 15 sn de dm kesioz bide cekecektik de video olmadi fraps killik yapti :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_ARSENAL_ Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Keşke izlemeseydim şu videoyu:) Daha önce hiç solo dm denememiştim videoyu izleyince gaza geldim fire/lr idim gitti fire/ice oldum başladım denemeye 4-5 flameden sonra ice ı unutunca :) %10 lost..bi daha solo dm ye tövbe:PTebrikler fatal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
minnetsizx Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 ya bu fatal benım kafeye geldı ezüğün tekıydı sonra bı baktım adam 60 olmuş daha sonra abi ben lvl kasmıyom bıraktım . Gitti direkt dm kesmeye abı bana sw cı lazım disband etmeyecek. 40 lvl assın vardı orc onu soktum. adamla dm keserek asasınım 45 lvl oldu iyide item cıktı ama harbı sabır işi dm den item cıkartmak. unutmadan adam lvl 61 . ama dediğim gibi bu adam dm ve trol berserker captan kesmekten başka bişey yapmaz. harbi ezüğtür yanı. ama ondan öğrendım ts nın kullanılmasını şimdi onuda gectim. bizde dm kesıyoz ama bi şe çıkmıyorkı . paso berserker kesıyoz oda nanay. item çıkması ıcın ezüğ olmak gereklı :) guya biz gold uyeyız. Neyse şaka bi tarafa harbı magedır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bymad Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 biz unutulduk : hahahahahha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 :) bymad unutanlar utansın :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiCoLaS_ Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 poli senin yeni nick in neydi unuttum ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deda Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 calan sarkı kimin ve adı ne soyleyene saygılar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 valla fatal ın yanıma geldigi zamanları bılırım :)ama simdi bizi gecti bi laf vardır "boynuz kulağı gecer" diye FATAL da tam buna örnek bu arada FATAL cığım nerdesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 çalan şarkı; Avril Lavigne-Nobody's Home Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 gud gun babashoper xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deda Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 demise 666 saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar