Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FATAL vS Darkmare

Polithe1st

Öne çıkan mesajlar

bi kaç püf nokta daha
asas %10 cakınca tek dmg yer durur. sonra %5 terkar durur her skil vurdunda durmak zorunda yoksa defance ı yetmez yatar...wariorlarun full chitin olması lazım fp le denemeyin party heal yetmez yatarsınız. ve tüm warıorlar tank gibi altına giricek slide yaparsanız gene birileri yatar mutlaka.. ve son olarak priestler uygun olan uzaklıkta olmalı yakınlaşırlarsa dmg yerler kaçaralar heal kesilir ve gene birileri yatar
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu fatal benım kafeye geldı ezüğün tekıydı sonra bı baktım adam 60 olmuş daha sonra abi ben lvl kasmıyom bıraktım . Gitti direkt dm kesmeye abı bana sw cı lazım disband etmeyecek. 40 lvl assın vardı orc onu soktum. adamla dm keserek asasınım 45 lvl oldu iyide item cıktı ama harbı sabır işi dm den item cıkartmak. unutmadan adam lvl 61 . ama dediğim gibi bu adam dm ve trol berserker captan kesmekten başka bişey yapmaz.
harbi ezüğtür yanı. ama ondan öğrendım ts nın kullanılmasını şimdi onuda gectim. bizde dm kesıyoz ama bi şe çıkmıyorkı . paso berserker kesıyoz oda nanay. item çıkması ıcın ezüğ olmak gereklı :) guya biz gold uyeyız. Neyse şaka bi tarafa harbı magedır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...