Zopik Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Selamlar, kedi'nin "milli piyango ne kadar yasaksa iddaa'da o kadar yasak olmalı" lafı üzerine bu tip bir konu açmanın sakıncası olmadığını düşünerekten açtım. sonradan durum değişmemiştir sanırım. bugünkü karşılaşmalar konusunda fikirleriniz neler ? çok fazla takım var ve çoğunun istatistikleri çok yakın birbirine. normalde de çok içli dışlı olmayan biri olarak çıkamadım işin içinden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 iddaa yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 hmm önce bunu okuyup ona göre yazmıştım (sonuna kadar okumadan, kedi'nin mesajlara dayanarak) ama sonrasıda varmış. tekrar bakınca gördüm. * ama illa tüyo verecem diyen varsa p.m. diye bişey var dimi :p geyik bi yana bilmiyodum. burda da yukardaki başlıklarda yazmayınca falan işte .. neblim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 bugün maçmı vardı yaw öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Yalnız iddianın yasak olmasının sebebi nedir ciddi garip geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar