PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Human tarafinda F_A_V_O_R_I Karus tarafinda Harbi_manyak. ikiside sürekli bi sekme hallerindeler :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrimoVax Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 eyw murtaza uzun zamandır exp yapıordum sabah pk yapim dedim rezilliği gördüm işde sinir bozucu.. gold için son 7 gün kaldı 7 gün sonra tepesine binicem hala banlanmassa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 bu arada velucia2 nedir bilemem ama Velucia areste mahina yerine gelen yeni GM...mage'imi tekrardan orc yapan kendisi bizzat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffLine Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 velucia2=kolpa sakın ola bu isimli chara şifre falan vermeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indream Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 haha favori de dahil ares humanlarından 3 5 kişinin glicthlerini kayıt edicem diye defalarca bilerek ölene kadar koşup süper bir video yapmıştım sonra sadece bu 3 5 kişinin değil 5 10 15 kişinin yaptığını gördüğümde sakin olup videoyu sildim. Tavsiye de ederim velakin tonla şikayet edilmiş eleman var k2 forumunda ama bu adamlar hala deliler gibi oynuyor bu oyunu banlanma falan söz konusu değil, boşuna zaman harcamıyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishmyheaven Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 F3firoth yine orc kismindan guzel glichlere imza atiyor. selam edeyim dedim buradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Geçen fraps ile bişeyler çekerim dedim bowlda geziyorum.. tr_man die 1 assas glicht yapıo ama sağlam... pm attım uyardım.. dedim 1 daha yapma kayıt war elimde banlanırsın.. Beni banlayanı banyalacak olanı ...... diyor Böyle 1 mantık war mıdır ? Diyorum ki elimde belge war banlanıcaksın adam ne dio bana... Çok eskiden bende glicht yaptım ama bilmeden... Insomnia dan biri uyardı bıraktım.. Nasıl 1 zihmiyettir anlamadım walla... Elimde 1 da KatliamMonarch, Blade18XXX, Exelancy mı öyle 1 warriorun Glicht movieleri olması lasım.. Yakında onlarıda piyasaya sürerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 trimo neden banlandı ya keşke video ları koysaydı bari :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar