Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

F_A_V_O_R_I glicht

TrimoVax

Öne çıkan mesajlar

fraps registerlı olmadığı için çok şık 15 er snlik 3 videom var pot içmedimki dmgler görünsün die tabi arkadaş almış eline shard 8 leri ama eziq genede 1vs1 için girdim saolsun ben kızartınca PL lı 1i ks ile aldı içimde kaldı ZZZZZ mutlaka bu videoları yayınlamam lazım offical forumdada...

bu arada ilsiuon suz iş yapmıo yaw ben anlamıyorum 1vs1 giriyoruz sen bana ilisuon atarsan bende sana atarım adam gibi oynasana hay allahım ya...

[ Mesaj 15 Mart 2006, Çarşamba - 12:26 tarihinde, TrimoVax tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ve konu hakkında yorum yapmak gerekirse favori denilen çiçek böcek bu oyunu en şerefsiz şekilde oynayanlardan biridir.
ben orc charla cz ye girdim girelim glitch ini severek ve beğenerek izliyorum.
zamanım olmamıştı video ya almaya .
çok iyi yapmışsın official forumlarda kendisini banlatman dileğiyle
Sosyal ağlarda paylaş

aslında var ama bi işe yaradığı yok :D
bakarsın birine denk gelir çalışıverir walla ben geçen gece yakaldım veluciayı hi dedim bişi yok .nese derdimi anlatayım dedim gene cvp yok.yani Velucia yerine başkası olsa daha iyi ya da biff olsun gene hiç yoktan adam pm i kapalı şekilde online olurdu.böle sinir olmuoz hiç yoktan :S
Sosyal ağlarda paylaş

henüs küçültemedim.. 1 tane daha video alıcam fraps in craklisini çekmeye çalışıyorum ancak rapid im dolu bekle dio salak şey :( varsa crackli fraps i olan msn den gönderirse sevinirim...

[ Mesaj 15 Mart 2006, Çarşamba - 14:22 tarihinde, TrimoVax tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

trimoVax;

şimdi o fraps "avi"lerini Windows movie maker' a atıcaksın. Ondan sonra Sol taraftaki menüden "Bilgisayara kaydet" diyeceksin. Sana , kaydederkenki tercihlerini sıralayacak. Dosya boyutunu manuel olarak da ayarlayabilirsin, oradaki hazır isimlendirilmiş ayarlar yardımıyla da küçültebilirsin.

F_A_V_O_R_I uzun zamandır glitch yapıyo, sinir bozucu. Hemen Knightonlineranking.tk ve official foruma linkleri koyarsan sonuç alabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...