TrimoVax Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 arka arkaya 3 tane videom var ama her biri 100 mg nasıl boyutlarını indirebilirim.... veya nasıl düşük mgb lı fraps alabilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetes Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 öncelikle bizim akıl ve ruh sağlığımız için o videoları küçültüp upoad et. http://www.mpgdvd.com/ daki zımbırtı işine yarayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrimoVax Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 fraps registerlı olmadığı için çok şık 15 er snlik 3 videom var pot içmedimki dmgler görünsün die tabi arkadaş almış eline shard 8 leri ama eziq genede 1vs1 için girdim saolsun ben kızartınca PL lı 1i ks ile aldı içimde kaldı ZZZZZ mutlaka bu videoları yayınlamam lazım offical forumdada... bu arada ilsiuon suz iş yapmıo yaw ben anlamıyorum 1vs1 giriyoruz sen bana ilisuon atarsan bende sana atarım adam gibi oynasana hay allahım ya... [ Mesaj 15 Mart 2006, Çarşamba - 12:26 tarihinde, TrimoVax tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetes Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishmyheaven Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 yine karuslardan byPsycho nickli arkada$ glitchingi gayet iyi kullaniyor. burdan kendisine sevgilerimi yolluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 movie maker zaten direk wmv yapıyo .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrimoVax Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 siz oyunda vidoları fraps le alıosunuz dimi ? şu anda 15 sn 142 mgb benim derdim daha büyük olup küçük mgb lı olması ? nasıl oluo bu işler... crack mi yani illa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 hayır başlat a tıkla ordan programlar > donatılar > windows movie maker ı aç gerisi zaten türkçe ordan küçültebilirsin boyutlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetes Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 zirilyon tane video sıkıştırma programı var. birini dene işte hangisi hoşuna giderse kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 ve konu hakkında yorum yapmak gerekirse favori denilen çiçek böcek bu oyunu en şerefsiz şekilde oynayanlardan biridir. ben orc charla cz ye girdim girelim glitch ini severek ve beğenerek izliyorum. zamanım olmamıştı video ya almaya . çok iyi yapmışsın official forumlarda kendisini banlatman dileğiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrimoVax Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 GM nicklerine ihtiyacım var... bu herifin yaptıklarını anlatıcam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 blackwinds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrimoVax Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 başka başka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 mahina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 _biff_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RealAnastacia Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Velucia2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrimoVax Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 velucia yok sanırsam.. kolpa o nick. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 dosyayı upload ettinmi herhangi bir yere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RealAnastacia Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 aslında var ama bi işe yaradığı yok :D bakarsın birine denk gelir çalışıverir walla ben geçen gece yakaldım veluciayı hi dedim bişi yok .nese derdimi anlatayım dedim gene cvp yok.yani Velucia yerine başkası olsa daha iyi ya da biff olsun gene hiç yoktan adam pm i kapalı şekilde online olurdu.böle sinir olmuoz hiç yoktan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrimoVax Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 henüs küçültemedim.. 1 tane daha video alıcam fraps in craklisini çekmeye çalışıyorum ancak rapid im dolu bekle dio salak şey :( varsa crackli fraps i olan msn den gönderirse sevinirim... [ Mesaj 15 Mart 2006, Çarşamba - 14:22 tarihinde, TrimoVax tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RealAnastacia Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 bakalım sonucu görecez... hep birlikte sabırsızlıkla bekliyoruz... [ Mesaj 15 Mart 2006, Çarşamba - 14:41 tarihinde, RealAnastacia tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 o üçünü windows movie maker ile birleştirip boyutlarını küçülttüysen üçü yeter gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrimoVax Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 3 ünü yapıcam ayrıca tek 1 video daha istiyorum şimdi şu programları ayarlıyorum moviemaker ıda.. tek videoda önce glch yapıcak ii ce kaçıp sotede 1vs1 de kesicem bu videoyu komassam huzura ermem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrimoVax Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 şu anda hala online... ZZZ son adım kaldı fraps i uzun video yapar hale getirmek 15 sn yerine 2-3 dk çekse bana yeter.. pm attım cz de kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 trimoVax; şimdi o fraps "avi"lerini Windows movie maker' a atıcaksın. Ondan sonra Sol taraftaki menüden "Bilgisayara kaydet" diyeceksin. Sana , kaydederkenki tercihlerini sıralayacak. Dosya boyutunu manuel olarak da ayarlayabilirsin, oradaki hazır isimlendirilmiş ayarlar yardımıyla da küçültebilirsin. F_A_V_O_R_I uzun zamandır glitch yapıyo, sinir bozucu. Hemen Knightonlineranking.tk ve official foruma linkleri koyarsan sonuç alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar