PoWeR_TURK Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Bütün Serverlar OFFline Artik Vazgecilmez Oldu bu Restler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 roll back olursa gitti lupus pendant :( hiç heycanlanmadan ağırlığı ayarlayıp ta almıştım üstelik :( sonra pat die bi dc.... OMG :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 orc olcak clan ve playerler var diye kapatmıslar serverları diye duydum 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asitutkum Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 off tamda exp kascakdım ayda yılda bir cz den cıkdım exp icin ondada reset atıldı nedır bu oyunun sornu bole ke den berı adam gıbı oyun oynayamadık lag dır resettır püffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Domuzs Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 91% 2 günde atlayamadım şimdi de 97%de dc grr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 orc olcak clan ve playerler var diye kapatmıslar serverları diye duydum 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_Candost Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 la ben de troollun ayaklarının altındaydım inş. tekmelemiştir beni. tekmelediyse yandık valla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Domuzs Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 ya bi de şu orc olma mselesi bnm ark nt için başvurdu ama sadece listeye ekledim diolar :S cash i geçtikten sora mı alcak yoksa hiç geçirmicekler mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asitutkum Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 ufff hala acılmadı ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 cash aldıkdan sonra yapıyolar 2 k heavan clanı aress deki olcak orc :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miralkoli Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 evet heaven klanı biz orc olacaz diyorlardı ama koca serverı sırf onlar ork olacakdiye kapatmış olamazlar sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Domuzs Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 bizim arki konuştu cash aliim mi die yok alma listeye ekledim demiş gm :( ne bu liste acep hiç nt yapmış lan yok mu :S bi cewap wersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 sadece 1 clan degil baya tek player olarak orc veya humana gecis yapcakda var benim tanıdıgım 4 kişi var sadece :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miralkoli Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 pwnagefactor human oldu ya gerisi önemli değil. monsterkill de gelirse daha yıldızlar tutamaz bizi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrimoVax Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 humanların sevineceği geçişler olabilceğini duymuştum... orclar deil humanlar sevinecekmiş duyumlarıma göre sadece dip not :D [ Mesaj 15 Mart 2006, Çarşamba - 11:20 tarihinde, TrimoVax tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 nychris da olcak diye duydum 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
altunalan01 Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 ewet ya server lar nezmm acılacak :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrimoVax Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 endless_night yok demek istediğim humanlardan orc lara geçiş olunca oh oh bu şu bu o geçmiş orclara sevindim yaw diyecek çok human var... çok acıkladım yaf :D [ Mesaj 15 Mart 2006, Çarşamba - 11:22 tarihinde, TrimoVax tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miralkoli Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 cz güzelleşti ama bu aralar. bi denge söz konusu. gerçi çok çekişmeli kapışmalar yerine daha çok "50 kişi arasına dal, yatmadan kaçabiliyosan kaç" olayına dönüştü ortam ama olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
altunalan01 Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 arkadaslar ya ben lvl 54 um clan arıyorum pelerınlı varsa yaZsın ares:1.2.3 elmorad: lvl:54: ID:morcayhlt [ Mesaj 15 Mart 2006, Çarşamba - 11:25 tarihinde, altunalan01 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 polinin charı yeni 65 lvl olan human yapmıstı geri orc oluyo heaven clanı full orc oluyo nychirs ve ekibi orc olcak diye duydum 1-2 kişi daha varda onlar cok tanıdık degil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miralkoli Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 nychris ve ekibi zaten ork hali hazırda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 pardon yanlıs yazmısım human olcak diye duydum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrimoVax Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 bu orc olma merakı neden ? biz yeterince kalabalık olduk zati ?? gerçekten merak ediyorum neden orc olduklarını.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
altunalan01 Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 SERVERLar acıldı arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar