Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Serverlar Gene Yok!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
off tamda exp kascakdım ayda yılda bir cz den cıkdım exp icin ondada reset atıldı nedır bu oyunun sornu bole ke den berı adam gıbı oyun oynayamadık lag dır resettır püffff
Mesaj tarihi:
ya bi de şu orc olma mselesi bnm ark nt için başvurdu ama sadece listeye ekledim diolar :S cash i geçtikten sora mı alcak yoksa hiç geçirmicekler mi :)
Mesaj tarihi:
humanların sevineceği geçişler olabilceğini duymuştum... orclar deil humanlar sevinecekmiş duyumlarıma göre
sadece dip not :D

[ Mesaj 15 Mart 2006, Çarşamba - 11:20 tarihinde, TrimoVax tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
endless_night yok demek istediğim humanlardan orc lara geçiş olunca oh oh bu şu bu o geçmiş orclara sevindim yaw diyecek çok human var...
çok acıkladım yaf :D

[ Mesaj 15 Mart 2006, Çarşamba - 11:22 tarihinde, TrimoVax tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
cz güzelleşti ama bu aralar. bi denge söz konusu. gerçi çok çekişmeli kapışmalar yerine daha çok "50 kişi arasına dal, yatmadan kaçabiliyosan kaç" olayına dönüştü ortam ama olsun :)
Mesaj tarihi:
arkadaslar ya ben lvl 54 um clan arıyorum pelerınlı varsa yaZsın

ares:1.2.3
elmorad:
lvl:54:
ID:morcayhlt

[ Mesaj 15 Mart 2006, Çarşamba - 11:25 tarihinde, altunalan01 tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...