Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

serda öztop 18 mart 2006 kemancı konseri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet arkadaşlar saat 22.00 de kemancıda konseri var serdar öztop'un ben gitmeyi düşünüyorum. ilgilenen patilere haber veriim dedim. biletler 17 ytl imiş. biletix de var.
Mesaj tarihi:
GATES OF ETERNITY var serdar öztop'la beraber onu kimse yazmamış yahu.Mutlaka dinleyin sakın kaçırmayın.Eminim hepiniz çok seveceksiniz(İstanbul seyircisine diyorum :) )
Mesaj tarihi:
gittim dinledim ve geldim. siz patiler ve gidemeyenler için de resimler ve videolar çektim konserin detaylı analizi vede resimli videolu açıklamasını koycam öğleden sonra şimdi geç oldu yatıroyum. ama gelmeyenler çoooooooooooook şey kaçırdılar. konser gerçekten de süperdi..
Mesaj tarihi:
gecikme için özür.. evet başlayalım anlatmaya..
öncelikle devamlı yabancı şarkıcı ve müzisyenlere öykünüp kendi köklerinden olan müzisyenleri hakir gören onları sevmeyi bile banal bulan, elin opeth i anathema sı (ki ikisini de çok severim) geldiğinde "vuaaaaaa baba adamlar çılgın ya o kadar çılgınlar ki b.k yiyolar" tadında tavırlara bürünüp kendi müzisyenlerine hayatta destek vermeyen b.k atan, bu soloyu atamamış bu adam diyen, yurdum gençliğine tekrar tekrar tepkilerimi belirtiyorum. kimse üzerine alınmasın.
gelelim konsere.

Sahneye yaklaşık yarım saat geç çıkan Serdar öztop deyim yerindeyse kemancıyı sallamıştır. çıkartmış olduğu iki albümdeki bir çok parçayı çalmış vede cover olarak da "mission impossible" u reprtuarına katmıştır. ayrıca öyle bir katmıştır ki şarkı adeta çılgın atmıştır. birde ilk albümünün klip şarkısı olan Sükut isimli parçayı o akustik havadan çıkarıp adeta yarmış ve atmıştır. saydım gitarın çalmadığı hiç bir perdesi kalmadı.:)
ayrıca seyirciyle diyaloğu gerçekten mükkemmel bir insan olan Serdar bir o kadar da aramızdan bir adam olduğunu her kelimesiyle her tavrıyla belirtmiştir. gerek şarkıya başlarken "hadi bismillah" demesi gerekse son albümündeki Hay-laz isimli şarkıda dans etmesi bizler tarafından oldukça beğeni toplamıştır. hiç öyle glam falan bir havada değil, olması gerektiği gibi adam gibi bi adam. çoğu asimile olmuş bu müzik camiasında köklerinden kopmadan nasıl müzik yapılabileceğini en modern şekilde en önde gitarı en çok yararak:) gösterebilen sembol abilerimizden biridir. grubun tamamı mükkemmel. baterist abimiz bir ara attığı bateri sololarla ortalığı yardı bass çı abimiz desen yüzünden gülümseme eksik hiç olmadı. vede gruba yeni katılmış genç bir ritim gitarist eleman. o da ayrı bi kopmuş :) hepsi süperdi. neyse gelmeyenler çok şey kaçırdı.
konserden çektiğim resim ve videolar aşağıdadırlar. ortam karanlık ve cep telefonu ile çekildikleri için resimler pek iyi değil. idare edin artık. haftaya da demir demirkan konseri var aynı yerde aynı gün aynı saatte.

Resimler----
http://rapidshare.de/files/15933716/serdar.rar.html

[ Mesaj 20 Mart 2006, Pazartesi - 00:30 tarihinde, Numb tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
çok sağol :)

diğer konuya gelirsek, Türkiye'de müziğe değer veren kısım az. Şekil şemal ile daha çok ilgileniliyor. Serdar Öztop ise bu konuda baya eksik :p saçlarını uzatıp, janjanlı albüm kapağı yapsa daha çok beğenilir.. ama ne farkeder? müzik aynı değil mi? isteyen dinlesin istemeyen dinlemesin banene.
Mesaj tarihi:
niye yahu daha ne sekil semal yapicak, boylu poslu adam. ufacik kaldiydim yaninda.

akabinde gitarci olcam okulu birakicam diyen genclere ornek gosterilir diplomalari sayesinde.
Mesaj tarihi:
Sailor söylediklerine hiç katılamıycam açıkçası.. bu tarz adamların sunduğu şey zaten o değilki.. örneklerine bak.. aralarında gene en şıkı bu.. bknz. joe satriani bknz. steve vai bknkz yngwie malmsteen.. :) daha ne diyim belki de en rüküş 3 adamdır bu 3 gitar devi..:)
Mesaj tarihi:
satriani kot ve tshirtle cikiyo zaten sahneye. vai aslinda bazen duzgun giyiniyo ama iste karisi sagolsun zibidi ediyo adami. malmsteen zaten ayri bi dunya.
Mesaj tarihi:
şıklıktan bahsetmiyorum.. ve evet en düzgün giyinen serdar dır doğrudur ama sorun da bu işte.. malmsteenin deri ceketle, acayip şeylerle (kendi tarzı diyelim) sahneye çıkması, çoğu kişiyi etkiliyor. görsellik işin arka kısmını bilmeyenlerin gözünü boyuyor.
git çok zor soloları at ama bilmeyen biri için en temel tappingi yapsan, o an en iyi gitarist olursun.

ya da uğraşıp bi program yazıyorsun, bir sürü özellik ekliyorsun. adam gelip sana sadece "tipini beğenmedim" diyor. yani adam için ölçüt o. msn'in sağa sola titreşim, resim falan yollayan tiplerle dolmasının nedeni de o.
  • Yeni Oluştur...