_Tidus_ Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Aslında pek ne yazmak istediğimi bilmiyorum,yatıyordum yatağımda seni düşünüyordum.Seninle ilk el ele gezdiğimiz günü,o belki senin hoşuna gitmeyen cafenin küçük masasında el ele geçirdiğimiz 2 saati.O kadar mutluydum ki dünya umrumda değildi.Artık ölmek istemiyordum,yaşamak istiyordum delice.Hiç aklımdan çıkmıyordun aşık olmuştum sana. Senin tenine dokunduğumda duyduğum huzuru anlatamazdım. Başka ne isteyebilirdim ki seni seviyordum ve sen benim yanımdaydın.Rüyalarıma giriyordun ve ben sabah hiç uyanmak istemiyordum sabahları,acı veriyordu sensiz bir güne başlamak.Aldığım nefeste yanımada olmaman acı veriyordu.Yanımda istiyordum seni her an her saniye. Bir süre sonra mutluluk yerini yine göz yaşlarına ve masamın üstündeki boş şişelere bıraktı.Sen benimleydin ama olmuyordu,mutlu değildim her an seni kaybetme korkusu,senin ''küçük'' şeyler dediğin hareketlerinle yok oluyordum git gide.Belki aklımdan bir iki saatliğinede çıkarsın diye daha fazla içiyordum ama olmuyordu o suretin hep benimleydi ve acı çekiyordum. Arkadaşlarım beni tanıyamaz olmuştu.Yüzüm gülmüyordu ve sadece nefes alan birşeye dönmüştüm.Her gün Allah'a dua ettim,sadece seni istedim.Yalvardım...Beni sevmeni istedim... El ele gezen mutlu insanları görmekten çekindiğim için dışarı çıkmaz oldum.Tek yaptığım boşalan kadehi doldurup,en anlamlı şarkılar eşliğinde ağlamaktı.Ama sen beni düşünmüyordun,ihtiyacım olduğunda yanımda değildin belki arkadaşlarınla gülüp eğleniyordun. Eminim aklına gelmiyordum. Ölüyordum yavaş yavaş... Git gide alışmaya başladım sensizliğe,yada alıştığımı sandım.Belkide kendimi kandırıyordum,gururluyum ya ! Sensizde yaparım diyordum... Yapamadım bebeğim ve artık gururumun önemi yok,insanları düşünceleri umrumda değil.Onlar sevdikleriyle 1-2 saat geçirirken ben senin hayalin ile yaşadım her saniye. Belki sensizliğe aşık olmuştum,acı versede unutmaya çalışmadım.Seni unutmaktan korkmaya başladım... Sen belki şu anda yatağında uyuyorsun ve eminim rüyanda ben yokum!Benim ne yaptığımsa umrunda değil... Ne mi yapıyorum ? Bursa'nın en karanlık sokaklarında gecenin 3'ünde dolaşıyorum bir amacım yok,hangi sokağa sapacağım belli değil ben kontrol etmiyorum artık vücudumu git gide ölüyorum.Acıyarak bakıyor insanlar artık bana. Herşeyi kaybediyorum git gide. Sensizliği bile kaybediyorum bu sokaklarda... Yürüyorum,gözlerimden akan yaşlar bile acı verir oldu. Sensizliği arıyorum sokaklarda,kaybettim bulamıyorum. Nerdeyim? Karşımda duran sen değilmisin?Senin yatağında uyuyor olman gerekmiyor mu ? Ertesi gün arkadaşlarınla eğlenceli saatler yaşıcaksın git uyu... Bırak beni sensizliği arıyorum,belkide sensizliği kaybetmemi sağlayan sendin ? Boşver ne önemi var artık,gözlerim kararıyor...Sende yok oluyorsun yavaş yavaş. Ölmek ne garipmiş. Gecenin saat 3:20 si,çok ağır şeyler yaşadım ve birşekilde paylaşmam gerekiyordu... Her türlü yoruma açığım ilk yazım imla konusuna dikkat edemedim,yalnışları bağışlayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gargi_amca Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 biliyorum, biliyorum.. tükenmişliğin ötesinde atılan adımlar.. -yeniden doğacaksın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 allah sevdigine kavuştursun valla arkadaş bence bukadar seviyorsan kaçır derim acı cekme yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 çok bitip tükeniosun yerle bir oluosun.ama şak dışında seni hayatta tutacak bi takım şeyler bulmalısın. neler yaşadığını biliorum ve benzer şeleri yaşayan biri olarka anca sana bu kadar diebilecem.seni aşk dışında mutlu edebvilecek güldürecek şeler var. sadece aşk yok bu hayatta.biz çok abartıoruz bi de yalnızlığımızı aşkla bitirmek istioruz. fakarım aşkı diyip bi kenara attığın gün kazanman için ilk adımı atacaksın. aşk denen şeyi de büyütme,emin ol bi yerden çıkıo.sen hadiiii hadiii die bi modda da aşkı bekleme.gelecek diorsamgelecektir emin ol:) bi kenara bırak ve duygularını,ve seni aşk dışına ne mutlu edebilecekse(aşkı unut )onu yaşamaya başla. senin için arkadaşça tavsiyem bu olacaktır. yazınsa:)bence süper,sonuçta çok içten ve ii bi aşk yazısı. ama bi o kadar da boş anlam olarak.ne kadar da içten ve gönülden bi takım şeler yaşasan da boş bi yerde. bilmiorum sölemek istedim:)güzel günler seninle olsun hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tidus_ Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Malik, kanka o dediklerini yapmak o kadar zor ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tidus_ Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Yorumlar bu kadarmı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar