Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnternette dolanan saadet zinciri gibi bi olay var


DueLisT

Öne çıkan mesajlar

evet arkadaslar boyle bi olay var binlerce euro kazanc tan falan bahsediliyo biraz kolpa gibi ama sistemi oyle bi anlatmislarki sanki olabilir gibi isleyebilir yani varmi deneyimi olan +girmis birine mail attim guzel paralar kazandim falan dedi cok ilginc.Yasal olmasi icin e-book satiliyor falan şu zayıflama ilacı satanlar gibi ama biraz degisik tabi acaip.saytan giriyo.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya benim arkadas girmis bana mail atmis iste olayla ilgili okudum bayada uzun anlatmıslarda anlatmıslar yok dayı girmiste ilk ay 30.000 euro kaldirmista bilmemne sonra arkadasın para yolladıgı adama mail attim dedim ne bu ayak kekliyomusunuz milleti ya anlatilanlar kadar degil ama guzel paralar aldim dedi artık o da ne kadar dogru demis bilmiyorum. simdi beni seytan durteliyo.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bilmiyom daha onceki saadet zincirleri nasil isliyodu da bi liste var en usttekine para gonderiyon o sana e-book satiyo sonra sen listeye kendini yazıyon en alttan en usttekini siliyon sonra sen listeye giriyon falan boyle sistem 3-5-2.Ya kolpa hikaye yazmıslar mesajda kim yazmıssa ugrasmıs baya ama hani diyosun ulan iddaa ya bi hafta oynamam bi bunu denerim nolcak nan diyosun icinden yada sayisal falan vermem giden 10euro olsun falan heeey heeyy koyan koymus bize olum bide bunlar koysun die seytan durtuyo.

mesajın orjinalini isteyen olursa km atsin yollarım burda yazılmaz cok uzun artı kolpa reklam olmasın ,benim kafam karıstı tabi isteyen olursa okusun yorum yapsin bu olay bi acikliga kavussun yaw :P

:dürt: :dürt: :dürteleme nan:

[ Mesaj 15 Mart 2006, Çarşamba - 01:36 tarihinde, DueLisT tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

netbux arama motoruydu ya. günde 40 arama mı ne yapıyodun. arama başına 0,2 $ falan veriyodu galiba. bi de senin referans linkinden üye olanların kazandıgı paralar da senin hesabına geliyodu. falan fişman ama tabi hepsi yalan oldu ahah :)

ben senin anlattıgın olayı tam anlayamadım ama buna benzemiyo. bi yerlerden yazıyı göstertebilirsin ya da link falan verirsen olayla ilgili para kazandırır veya kazandırmaz yorum yaparız :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...