Llama Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 ya ordakı hayvanları hala sahıplenen cıkmamıs sımdı gordum haberı bırde hayvanlara cınsel tacızde bulunmuslar anlamak mumkun değil bu insanları yaa hangi insan evladı bunu yapa bilir anlamıyorum delirmemek içten değil bu ülkede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastTouch Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 insan mı hani nerde ben goremıyorum.. onlar mı insan?..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 mamakta sadece hayvanlara taciz olsa iyi.oranın insanına soykırım uygulamak gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 hepsi balici genclik . kopeklere mi acim balici genclige mi bilemiyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 onlar insan deil, hayvanda deiller. onlan boklar. [ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 21:58 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 peki hayatin boyunca hic bir bokla oturup konustun mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 huun +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 malesef konuştum bu ülkede konuşmak zorunda bırakılıoruz çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 ankara - sabah'tan hergün takip ediyorum, durum gerçektende içler acısı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 insanına nasıl soy kırım yapacan biyerde onlarda insan ama bu tecavuz eden için aynı şeyi söliyemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 "ya hayvanlara uygulanan taciz psikolojilerini bozuyor ya acaba iyileşemez diye mi sonra zehirleyip,boğup öldürüyorlar?"gerçekten hayvanlara yazık,insan olduğumdan utandıranlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 insanlari tanidikca hayvanlari daha cok seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar