th_serkan Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Bu Konuda bana yardımcı olabilecek biri varsa lütfen acil yardım istiyorum.. tekrar tekrar kurdum olmadı sürekli tam yükleme yaparken knightonline.exe hata veriyor diyor Acil yardımlarınızı bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Yüklerken hata veriyosa premium varsa son günü olduğu içindir.... Information takılır %10 ve ya %4te...biraz araştırsan bu konu hakkında 12431254325 tane topic var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
th_serkan Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 senden ricam bu topic'lerin linklerini verirmisin %10'da takılıyor yada direk girişte hata veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 boşver kurcalamaya gerek yok chara bugün giremezsin galiba premiumun son günüydü..Yarın düzeLir..Bugu bitmes bu oyunun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
th_serkan Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 dünde giremedim neden böyle abuk subuk sorunlar veriyor anlamıyorum... İlgin için saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar