SoulCube Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 imdb Mutluluğu arayan bir baba ve başından geçen olaylar... Komedi ve drama olarak nitelendirebileceğimiz bir film ancak drama yönü daha ağırlıklı basıyor.Sonlarına doğru American beauty filmi geldi aklıma.O filmde ki baba. Hayatta bir umut ve azim var diyenler için güzel bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 sahane bi film, bu yil izledigim en iyi film diyebilirim hatta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Çok iyi bir filmdi. Nicolas Cage' in oyunculuğuna yorum yapılamaz zaten. Tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimster Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 arklar bugun gitmiş cok ''kotu sakın gitme fln diyolar .. bi kac websitesine baktım ordaki yorumlar da pek içacı deildi ..sizde beğenmişizinmiz ,ne diyosunuz gidiyim mi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 nicholas cage i izlerken, sinir olmadan izlediğim tek film heralde. çok başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 kafasına gözüne apple pie idi milkshake idi yedi ya, sinirini almıştır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 çok eski bir film değilmi bu? 2 sene filan önce izledim diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 fede said: nicholas cage i izlerken, sinir olmadan izlediğim tek film heralde. çok başarılı Wicker man i izlesen:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 müzikleri çok güzel bu filmin ama albümü yok. yani varda istediğim şeyi sunmuyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar