Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metalon...

Wayne

Öne çıkan mesajlar

işim gücüm yok kimsenin guildine bok atmam durup dururken ben olanları anlatıorum gerisi sizin anlama kapasitenize bağlı surda boş zamanımızda sanal ortamda takılıoruz eğlenmeye calısıoruz bişeyler yapmaya calısıoruz oda böyle şeylerle uğrasmakla gecmesin benim tek tepkim dediğim gibi baska guildde bulunan bi adama sizin teklif götürmeniz baska bişey deil.
Sosyal ağlarda paylaş

milyon dolarlarin konustugu topcu piyasasi mi bu ?

isteyen istedigine davet gonderir , giden gider gitmeyenler sizde kalir .

ortada etik disi olan birsey yok . olsa olsa haber vermeden cikanlar biraz denyoluk yapmistir . nihayetinde guilde birisini alirken kagit imzalatilmiyor , baglayici bir durum yok yani .

/y en iyi guild biziz bize gelin 5 dk taksim besiktas
Sosyal ağlarda paylaş

yav nasıl bı mantıktır dkp sı olup ıtem almıssa cıkabılır ınanmıyorum yav. guild sana muhtac degildir.Sen guilde muhtaçsındır.sana o uzerındekı ıtemlerı almanı saglayan guılddır kendin değilsindir.o dkp lerı kendı basına mc yaparak alıyorsunuz dimi.cıkmak isteyen başvur konu officallarda görüşülür herkese haber verili öle çıkar. ole cat cut diye çıkarlarsa 1 araba laf yerler wisperdan.

[ Mesaj 15 Mart 2006, Çarşamba - 15:47 tarihinde, jonywayt tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Yaw ben anlamıyorum bu olayları. Şu guild den çıkmış, şu bizim guild deki adama teklif götürmüş, şu bizim adamın kafasını çelmiş kandırmış, yok şu guild şöyle yok bu guild böyle. Birisi daha vardı, bir guild den atılmıştı ve buraya o guild ı kötülemek için mesaj atmıştı, görün gerçek yüzlerini bunların diye...

Bırakın bu işleri artık. Çocuksanız çocukluğunuzu bilin, yetişkinseniz yetişkin gibi olgun biri gibi davranın.
Bir kere ben GM olsam ve benim guild ımdaki birine başka bir guild teklif götürmüş olsa ve bu kişide gitmeye meyilli ise ben o gitmeden onu guild den atarım!
Benim GM olduğum bir guild den biri başka bir guild ın teklifi ile çekip gidiyorsa arkasından çıkıp ağlamam. Ne gelene git derim, nede gidene gel derim. GM olmak için adım attıysanız bunun sonuçlarına olacaklarına katlanın. Katlanamayacaksanız GM olmayın.

Herşeyi bir kenara bırakın, bu bir oyun ya. Ne kadar gereksiz bir tartışma.
Sosyal ağlarda paylaş

biraz sert ve agro kullandığım icin özür dileirm (delidumruldan) bu guild den cıkan adamların olayı yalnıs anlamadan ibaret sadece yada ben öyle umucam artık neyse işte boşuna laf kalabalığı yaptık ayrıca bu benim kişisel görüsüm guild ile ilgisi olduğunu düşünmeyin bu olanların

[ Mesaj 15 Mart 2006, Çarşamba - 17:29 tarihinde, Wayne tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...