Wayne Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 yeni kurulan bi guild olması yetmiormus gibi simdide bizm üyelerimizi calıor dün 2 bugün 1 adam cıktı ve metalon lara geçti ayrıca bazı üyelerden metalon lara geçmeleri icin whispler aldıklarını sölüorlar metalon daha iyi sr den gibi falan... sorarım delidumrula senin kurduğun guild buysa tükiriyim senin o kuruduğun guilde... sky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 suç metalondamı yoksa guildinizdemi.Mutlu olan adam niye guild değiştirsin? :p [ Mesaj 14 Mart 2006, Salı - 20:19 tarihinde, Virus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 dün cıkan 2 kişi sebep siz yere ayrıldı dieride arkadası metalonda olduğu icin... metalon lar tarafından üyelerimiz kışkıtılıor bugün bi adam metalona gel bu guild daha iyi sr den 3 saatte mc bitior gibisinden whisp almıs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 lol 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 o sizin arkadaslarinizin ve sizin sucunuz. guild'inizdeki adamlar size bagli degillerse bunun sucunu niye dede'de ariyosun ki? ha soyle bi durum var; metalon zamaninda o kadar kendine baglamis ki insanlari, bugun kuruldugu anda insanlar server degistirip guild'i tekrar olusturuyolar... bence laf soylemektense ornek almaya calisin. ikincisiyse, sen de gec metalon'a? niye girmiyosun ki? madem iyiler; yani illa guild lideri mi olmak gerekiyo? illa guc mu lazim? eger amac eglence ve birliktelik, birlikte bi seyler basarmaksa, metalon bunu belli ki sizden daha iyi becermis ki bu insanlar guild degistirmisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Izbe bu metalonlular uo dada boyleydiler dovelim bunlari HAYDA BREE hehe ---------- Celeste aka Mystry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 eet buna guildden adamlara biz sr den iyiyiz bize gelin demek te dahil dielmi sizin anlayısınız bu nede olsa türk temelli bi guild ne beklersinki baska ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 ben dedim ama oteki konuda baslarlar gene metalon oyle metalon boyle demeye diye, demedim mi? yarin biri gelip metalon kale kurup cit cektirmis edit bunlar demez mi? der.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 "derleeer, derleeer, derleeer... " hehe benim metalon'la alakam yok bu arada. yani tarafsiz birisi olarak konusuyorum. sadece uo'da bilirdim, dedeyi bilirim o kadar. su kadarini sooluyorum arkadasim; eger iyi bi guild olsaniz, adamlariniz sizi birakmaz di mi? ha bu insanlar sizi birakiyosa ortada bi terslik vardir. ayrica dedigin gibi, bu adamlar sizin guildinizdekilerin arkadaslariymis, bunun sucunu niye dede'ye atiyosun bunu da anlamadim. orayi da bi aciklarsan sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 bizim serverda da oldu böyl şeyler.Başımızdan ne entrikalar geçti.Guild kurduk 100 kişi vardı sonra birleşme bahanesiyle adını bilmediğimiz bir guild ile birleştik.Sonra insanlar ısınamadı ortama.Sonra tekrar kurduk ama nafile eski tadı yoktu.bi kere dağıldık bir daha birleşemedik.bizden çıkanlar yeni guild kurdular bu sefer eskideki bazı arkadaşlar oraya geçtiler.diğerleri noldu bilmiyorum..Sonra bende oraya geçtim.ve şuan öyle ya da böyle dewam ediyoruz. Ama dipnot olarak şunu söyliyim herkese.. Birşey bekleyerek guildinizden çıkmayın.Ne olursa olsun hiçbirşey ilkinin yerini tutmuyor.Anlıycaksınız bunu.Karınız ne olursa olsun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 hepsi edit ayrica!!! mördak gecen gün bi gmle kale pazaligi yapiyordu, delidumrulun elinde de kirmizi bi kilic gördüm kuskular icindeyim : ((((((((((((((((((((((888 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 EDIT SEREFSIZLER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 yokki burda +15 warmace :D +15 battle axe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 şaka yapıosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 bi whisperla kendi guildinden çıkıyorsa zaten asla sizin guilde girememiştir sevinin [ Mesaj 14 Mart 2006, Salı - 21:17 tarihinde, Fin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath_ Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Alayı edit lan bunların dede bi vurdu öldüm :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Bu topic in amacını anlayamadım. Zaten altınada amaçsız 1001 tane msg atılmış. Yani bi guildden şikayetciysen Ki bu daha öncede oldu Yahu burası adliye falanmı. Git blizzin forumlarında falan aç topicini. Oda olmadı burda çoğu serverın başlıkları var. Orda bi msgda geç. Bu şekilde topicler açmak tartışmalar, Gereksiz diyaloglar dışında bişey kazandırmayacaktır kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Metalon turkiyenin bugune kadar kurulmush en buyuk MMO guildlerinden bir tanesidir. En unlusudur ve hakkinda en cok konushulanidir. Ben ve arkadashlarim wow da metalon`un bir kolunu kurduk ve elimizden geldigince eski metalon uyeleri ve yeni uyelerimiz ile bir ortami paylashmaya calishiyoruz. Su anda guild uye sayimiz 70 in ustunde ve her runda 40+ uye sayisina rahatlik ile ulashabiliyoruz. Bu da yeni uye aliminda bir acelemeiz olmadigini gosterir. Ayni zamanda ben oyuncu alimi ile ilgilenmiyorum. Her class ile ilgili recuiterlar var ve kendileri bu karari veriyorlar. SR den sadece arkadashim olan 3-4 kisi var ve gelirlerse onlara herzaman kapim acik ki kendileri bilirler. Eski UO oyunculari. Insanlar Metalon lafini duyduklarinda birakin guild deyishtirmeyi server deyishtirdiler. Neyse takilin siz. Aslinda cevap vermemem gerekiyordu ama bu kadar arkadashimin ki cogu wow-metalon da degiller yazdigini gorunce dayanamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Bu arada yakinda wow da osman kilicimi caldi yi da goruruz boyle giderse. Bir dahakine eger benimle ilgili guildinizin bir sorunu var ise guild masteriniz gelir benimle gorushur ki ben bugun kendisini bulursa gorushecegim zaten konu ile ilgili olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 diorumki ilk 2 cıkan adam dün hiç bi neden bleirtmeden cıktı sadece metalona geçmek istiorum oldu ve o adamlar guildden item alan adamlardı 1 kaç item alıp metalon a geçti ler bugün cıkan ise o zaten pek önemli deil arkadası icin cıkmıstı bu beni enterese etmez zaten FAKAT bu sabah guildden baska bi arkadasımız metalona gelirmisin biz sr lerden daha iyiyiz 3 saatte mc bitirioruz tarzında bir whisp almıs ve bize bunu aksam üzeri 3. adamda cıktıntan sora söledi daha fazla sacma sapan whisplerle üyelerimizi rahatsız etmeyin bu düpedüz serefsizliktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 forumlarda insanlara dupeduz serefsiz demek dupeduz yasaktir. ban pls. =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Sanirim aramizdaki fark konushma tarzlarimizdan belli oluyor osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 metalon'la alakam yok, sr nin de açılmını bilmiyorum da. üyeleriniz metalon'un daha iyi olduğuna bir whisper ile inanıyorsa, bi sorun vardır bence sizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 bence metalonda bir sorun var,ilki baska guıld uyelerıne onların guıldlerını kotulemeleri,ikincisi ise buna kanıp gelenlerin guıldlerıne yararlı olacagını dusunmeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar