DoruK Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 karakalem - fotoşap evrelerini geçirdi. aslen hayalimdeki evi çizdim heryerden uzak ve herşeye sahip sora renklendireyim bari dedim. ilk resimde popomun üstündeki :p ıslak çimlerin ayışığında yansıması ve benim koca yatımda sabahlamam var :) ikincide ise sabah oldu kalkma vakti.. kafama esti de çizdim öldürmeyin beni lütfn.. 1 2 [ Mesaj 14 Mart 2006, Salı - 20:39 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 ilkinde çimleri beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 II. daha güzel (ama sandal güzel olmamış ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 II. daha güzel (ama sandal güzel olmamış ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 güneşin suya yansıması ve kulube fena olmamış.resim biraz çıplak olmuş gibi sanki.çimlerin üzerine birşeyler çizebilirsin daha çizsen daha dolu görünür bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 ilkinde cimlerin rengi cok güzel olmus, ama kulübenin gözükmemesi kötü olmus. ay'in suya yansimasi cok hos olmus. ama denizin ya da nehrin rengi pek olmamamis. 2. resimde de kulübenin ortaya cikmasi güzel olmus. genel olarak tatli olmus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 yaş kaç abi şunuda sölesenize siz. her yaş için farklı bi yorum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 yaş değilde ben brightness/cotnrast demek istedim.. kızma lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 yaş 17 ama 16 sayılır ona göre yorum yapın :) yorumlar için teşekkürler. @cuce anlamadım? [ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 17:03 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar