Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Goblin-dota

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben sahsen goblini pek sevmiyorum.Çünkü birincisi bomba patlattıkca lag yapıyo ikinciside her halukarda oyunu uzatıyo.Yani ne karsı takım kolay kolay gelebiliyo nede siz bir kisi eksikle gidebiliyosunuz(goblin base yıkarken pek ise yaramadıgına herkes katılıyodur herhalde).Bazı arkdaslarında dedigi gibi öyle sadece gem yada wardlada kolayca halledilmiyo mayınlar.Sonucta karsıdaki goblin iyiyse oda gem alıp wardları temizliyebiliyor.Benim goblinle ilgili aklımdaki en ilginc anı bi oyunda takımda hic uzakcı yoktu ama centaur vardı.Arkdasta centaura 5500 hp yapıp gem aldı mayınları falanda üstüne basarak temizliyodu cok komikti:D.Dedigim gibi oyunu uzattıgı icin gelisecek herolar varsa takımda ise yarıyo aslında.
Mesaj tarihi:
ne base yıkmak zor mu?
mayın kulelere de zarar verir. eğer becerikliysen itemin da hasını kasarsın. base korumakta da birebir..
ayrıca ward da gem de isteyen alır.. her türlü çaresini bulursun ikisinin de.
Mesaj tarihi:
ahaha.. herkes goblin çürük deyince uykusuz beynim direkt okumadan öyle algılamış. neyse o yazım da, o fikri savunanlara gitsin. saat 10 da yattım 16ta da kalktım anlayışla karşılayın. hepsi blizzardın suçu.
şunu da yanılgısız rahatça okuyabilmeni sağlayan da aynı beyin :d
Aoccdrnig to a rscheearch at an Elingsh uinervtisy, it deosn't mttaer in waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoetnt tihng is taht frist and lsat ltteer is at the rghit pclae. The rset can be a toatl mses and you can sitll raed it wouthit porbelm. Tihs is bcuseae we do not raed ervey lteter by itslef but the wrod as a wlohe.
Mesaj tarihi:
goblin + butcher vardı bizim takımda karsıdaki arkadaslar gem ve warda para doktuler ama butcher goblinin mayın koyudugu yere cekip goblinde patlattıgında ne gemin nede wardın faydası olmuordu
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
goblin bilen birinin elindeyse oyunu döndürebilir kendimin yaptıgım da wardı ama almadım replay ster yani geffen le oynadıgımız bi oyunda 4v4 baslayan oyunda bi oyuncumuz da düstü goblin geffendeydi ve onun sayesinde kazandık oyunu ;)
  • Yeni Oluştur...