Head Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 garadia mmkay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 okul yıllarımda çok yakalandım tuvelette içtiğim sigaralardan tekel bi ev bi araba yapmıştır hiç pişman değilim olur bunlar büyütmemek dert etmemek lazım geçiyor zamanlas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 İçme diyenlere yada gereksiz insanların işi diyenlere söylüyorum anneniz babanız içmiyo mu yada herhangi bi akrabanız saygı duyduklarınız içmiyo mu ayrıca en çok saygı duyduğumuz Atatürkte içiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Hehe bu da klasik kendini kandırma numarasıdır. Atatürk'ün bütün devrimci kişiliğini kendi bünyende taşıyor musun ki sigara içmeni de O'na bağlıyorsun (O'ndan destek buluyorsun). Konuya gelince, yasak olduğu halde içenlerin ceza almasını elbette isterdim ama ne yazık ki olmuyor böyle şeyler Türkiye'de. Belki kınama alırsın o kadar, ne var ki ailenle arandaki güven bunalımı asıl canını sıkması gereken şey olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Bide ben kimseyi güzelce uyarmak zorunda deilimki ? Yasak zaten güzelce uyarılmış.Bide senin düşünmen gerekiyo be arkadaşım. Annemiz babamızla ilgisi yok olayın onların zamanında böyle değilmişki ? Eğitim meselesi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar