PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 arkadaslar bu k.o. nun premium istemesinden bıktım usandım japko da bu olay var mı bilen varsa yardım etsinnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 yok l3m n00b :=) ya c3m pist pls :=) git benim bowu sat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 yok lem eve japko getirmeyi dusunuom [ Mesaj 14 Mart 2006, Salı - 16:19 tarihinde, PassivE_KesH tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indream Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 alkol ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 japkoda öabuk banlanırsın yabancıları pek sefmiolar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 no alkol benim hesaptan giren bi arki :=) üyelik alımı açılsın uzauycak :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 japko ilginç yaa oyun güsel ama japon olmadığını farkettirnce banlar diz boyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Pathos (sonu gix ile bitiyor) serverında insan olursanız bekleriz (Gerçi bende ban yedim yeni char açtım ama).Bu arada yanlış anlamayın beklediklerimiz agagiller familyasından olmayanlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar