Diablo Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 onlarda bizim için böyle düşünüo o yuzden tartışmya gerek yok.kızlar dengesizdir.onlara görede biz öleyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyntron Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Onlar bize göre çok karmaşık bence ilgilensen sıkılırlar biraz rahat bıraksan neden ilgilenmiyosun beni sevmiyomusun derler yani ne yaparsak yapalım hep kabahat bizde oluyor nedir bizim bu çilemiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 ben cok agir testesteron seziyorum bu forumda da neyse kadinlari anlamaya calismak yeter zaten anlarsak heyecani kalmaz diyivereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 ilgi göstermesen....ilgi göstermiyo olursun ilgi göstersen....sıkılır bu yüzden bizde dengesiz dawranıp kızları tawlıorz...kızların bizi anlamamasındaki neden bu... ama asıl olan bizim onları anlamamızsa çözebilen yoktur kendisi bile "beni anlamıyosun" lafını nie sölediiini bilmez sölicek bşi olmadııında ağızdan çıkan bi laf denilebilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 oysaki ben gayet anlaşıldığımızı ve anladığımızı düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 herkes mantıklı olsa herşey anlaşılır, ama işin heyecanı kalmaz. ondan kızlar bazı şeyleri erkeklerin kendiliğinden anlamasını bekleyip, anlamaları durumunda orgasm olur, anlamamaları durumunda (normal olarak) da tipik işte anlamıyorsun beni ya da duyarsız vs. derler. erkekler ise çok çeşitlidir genelde, işi duygularıyla değil kafalarını kullanarak ilerletmek lazımdır onlar için çünkü. kadınlar çeşitli görünmek isterler ama temelde o ilgi isteyen küçük kız hep aynıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar