Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 hangi mantık aresle olypia yı eşleştirirki ??? aresin alayı 70 olympiada 65 yok :S itemları ne olacakki adamlara server başından beri dd helm bile çıkmıyor :D 5 dakka sürmez o savaş bence saçmalıkkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 :D haklısın saçma bişi ama belki kura çekmişlerdir bilemeyis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 aresle olimpia mı nezaman nerde nasıl giriliyo savaş a açıklamada yabsanız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 en yüksek lvl in 65 olduğu bi serverı sayılamayacak kadar fazla lvl 70 i olan bir serverla eşleştirmek çok saçma olmuş gerçekten :) 5 dakka da iş biter bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 gader (-_-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 iman gücüyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 5 dk cok bile xD ben aress-diez diye dusunuyodum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 savasa girebilmek icin premium olmasi gerekior dimi peki basvuru hala yapabiliomuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 savasa girebilmek icin premium olmasi gerekior dimi peki basvuru hala yapabiliomuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 kayıt bittide preimum varsa girme sansı var diye duydum kayıt olmayanlarında 18-19 savas tarihi bakalım nolcak xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 bu savasdada lunar savası gibi haritada mı yapılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 100 kişi daha alıncak notice gecti kayıt olmayan varsa acele etsin xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bet0n Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 ares tekiler gider direk keeper ı keserler:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 cado ewt aynı haritada yapılıyor. savas sonrasıda millet cz ye inip işin zevkine bakıyor. geçen seferkinde arkadaşlarımla orc town içine girmiştik. kuleye yattım falan :) bonusları yanlıs werdim gittim reskill exp yaptırdım. upgrade bastım bir sürü. savasta yanıma 1 milyar aldım falan cz de. ne güzeldi. save yok bişi yok zevkine bak .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Gene bu serverlar arası savaşın finali Ares- Diez olacak tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crydan Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 ares in olimpia out :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar