HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 diye bi oyun var. salladım mesela dsfdsf , bunun açılımını yapıyorum ve hemen ardından bi daha sallıyorum , siz de onu açıp sallıyosunuz bi şeyler ve siz de sallıyosunuz başkası gelip açıyo onu.haydin başlıyorum.sallayın. dsfdsf derken sustum fikoyla , domates sürtmesi fokurdadı. fgdfhgh bu arada oyunu paticik'e tanıtan alo-matik'e saygılarımı sunarım. [ Mesaj 14 Mart 2006, Salı - 18:28 tarihinde, HymnOfSnuk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 ferrarili gotik dehalar fırında haydari getirmiş hoppala gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 gibi mi ? gülü ibrikçiye battalladım insafsız muallak işkillemesi ? fertyyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 fidanlar elbet reytink tasina yuvarlamsı yapişacak ufürürüm hutferla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 hutferla hassktr ulan taa föle epic relic language akam öööiiççttyyzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 öööiiççttyyzz ömer ördü örgüyü içine içbükey çatallar çerezledi tatarı tırmaladı yarim yarim.zulada zencefiller... dsıoeıtung Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 öööiiççttyyzz ötedekini öttürdüm önce işte iş çak çak takır tukur yapa yapa zar zor hebeleneğama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar