TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Bu sabah gene aramadan video indiriodm . Bi kaç video izledım ama sonrakılere farklı bişi istedi. Bööle bi bar çıkıo yanında da Göz at we Up load fln yazıor. We ben video yu indiremıorm .. :( Bu konuda beni aydınlatırsanız sewinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 modemini aç kapa sonra indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 denerim inş olr :S gidio guselım videolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 olmadıııııı!!!!!!!!!! :(((( ya konuyu bilen bi ark annatsın bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 olmadıııııı!!!!!!!!!! :(((( ya konuyu bilen bi ark annatsın bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 senın bahsettıgın olay tek sende deıl rapıdshare aslında paralı uye olunan bır sıte ama demo gıbı dusunursek bellı bır zaman zarfı ıcerısınde 1 tane vıdeo ındırebılıyosun. galıba saat bası 1 vıdeo ındırebılıyosun yanı ben ole bılıyorumm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 ty dude :) mucks... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 herhangi bi video linki koy istersen daha rahat yardımcı oluruz eğer linkte sorun yoksa sağ en alttan "FREE" e tıklarsın ve yaklaşık 30-60sn kdr beklersin verilen "kod" u yazarsın sonra indirirsin ... her download dan sonra belirli bi süre beklemen gerekir eğer istemiosan modeme reset atarsın ve yeni ip alırsın tekrar indirirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 bide bu arada modemi aç kapa düzelir demiş arkadaş ama olmadı demişsin dinamik diilde sabit ip kullanıosan bişe yapamıosun ne yazıkki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Rapidle aranızdaki sorun bizi ilgilendirmez! Konuşarak halletmeye çalışın olmazsa yumruklar konuşsun. [spo] löl [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar