TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Bu sabah gene aramadan video indiriodm . Bi kaç video izledım ama sonrakılere farklı bişi istedi. Bööle bi bar çıkıo yanında da Göz at we Up load fln yazıor. We ben video yu indiremıorm .. :( Bu konuda beni aydınlatırsanız sewinirim
TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 denerim inş olr :S gidio guselım videolar
TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 olmadıııııı!!!!!!!!!! :(((( ya konuyu bilen bi ark annatsın bana
TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 olmadıııııı!!!!!!!!!! :(((( ya konuyu bilen bi ark annatsın bana
TranquilityS Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 senın bahsettıgın olay tek sende deıl rapıdshare aslında paralı uye olunan bır sıte ama demo gıbı dusunursek bellı bır zaman zarfı ıcerısınde 1 tane vıdeo ındırebılıyosun. galıba saat bası 1 vıdeo ındırebılıyosun yanı ben ole bılıyorumm...
TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 ty dude :) mucks...
BesT Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 herhangi bi video linki koy istersen daha rahat yardımcı oluruz eğer linkte sorun yoksa sağ en alttan "FREE" e tıklarsın ve yaklaşık 30-60sn kdr beklersin verilen "kod" u yazarsın sonra indirirsin ... her download dan sonra belirli bi süre beklemen gerekir eğer istemiosan modeme reset atarsın ve yeni ip alırsın tekrar indirirsin...
BesT Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 bide bu arada modemi aç kapa düzelir demiş arkadaş ama olmadı demişsin dinamik diilde sabit ip kullanıosan bişe yapamıosun ne yazıkki...
aramil Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Rapidle aranızdaki sorun bizi ilgilendirmez! Konuşarak halletmeye çalışın olmazsa yumruklar konuşsun. [spo] löl [/spo]
Öne çıkan mesajlar