Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anneme

Quibble

Öne çıkan mesajlar

Anneme,

Bu gece oldukca uzun bir gece oldu.Sabaha baglanirken kendi dusuncelerim arasinda itiraflarla doldu.Hayatimin en buyuk parcasi oldugunu kabul ettigim ve bun kabullenmenin bana verdigi huzur ve mutluluk duygusuyla gecen bir gece..

Benimle ilgili zaten herseyi biliyorsun belkide ama farkedemedigin yada farkettiremedigim ve aramazdaki kopruyu yikabilen kucuk bir bilginin yarattigi buyuk bir bosluk, seni ne kadar cok sevdigimi sana ne kadar cok deger verdigimi soyleyemem..Hic bir zaman belli edemedim belkide, senin ne kadar mukemmel bir insan,bir kadin ve herseyden once mukemmel bir anne oldugunu bildigimi ve sana layik olamayacak bir evlat olmaktan korktum belkide ve seni uzen bir hayal dunyasi kurdum kendime.Ben ne kadar hayal kurduysam seni okadar uzdum ama sen hep yanimdaydin hayallerimin kahramaniydin belkide ama ben farkedemedim.Gerektigi yerde bos dusuncelerimin arkasinda oldun beni dogru yola goturebilmek icin ama ben degerini bilemedim..

Sen ki defalarca sifirdan var olmus bir insansin ve su ana kadar degerini bilmedigim icin beni affet.Sadece annem oldugun icin sana doya doya sarilip koklamadigim icin affet beni.
Ama bundan boyle sana layik olmak icin elimden geleni adim adim yapacagim annecim.Senin bir parcan, oglun oldugum icin gurur duyuyorum ve oyle kalmak icin herseyi yapacagim.Sensiz ben bir hicim ve sen yani basimda olmadan hicbirsey de olamam.

Seni tahmin edemeyecegin kadar cok seviyorum...

08/02/2006
04:36 a.m.

Yazdigim yazinin, dusuncelerimin bile arkasinda duramadim annecim onun icin daha once yolliyamadim bu yaziyi sana...Ama hala elimden geleni yapabilecegime inaniyorum, kendime hala bir umut besliyorum...

10/03/2006
08 :17 a.m.

ve halada duramiyorum aferin bana !! azima ediim ya..
Sosyal ağlarda paylaş

of.. anne ben de seni cok seviyom!
1 haftadir yok kendisi,bi yere kadar gidip gelicekti, ugricak buralara da önümüzdeki günlerde.. cok özledim bu kadarcik günde bile. bazen sevdiklerimi kaybetmekten cok korkuyorum. bu düsünce bile üzüyor beni,gözlerimin dolmasina yetiyor düsüncesi bile. o yüzden elimizden akip gitmedikce bazi seyler degerini bilmeliyiz di mi=/
güzel yazmissin, en kisa zamanda bu yaziyi ona ilet, sevinsin.. affeder her zaman onlar.

[ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 06:37 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...