Somber Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 ilk ba$ta her$ey normaldi.. $ifremi degi$tirmek icin siteye girdim.. butun i$lemleri tamamladiktan sonra $ifremin mail adresine gelmesini beklemeye ba$ladim.. yakla$ik 10 dakika sonra gelen mail beni $a$irtti; Subject: Account Registration and Password from KnightOnlineWorld.com Thank you for registering for Knight Online. Account Name:******* Password:******* Thank you KnightOnlineWorld Team sanirim benim $ifre degi$tirmeye cali$tigim sirada birisi de yeni hesap acmaya cali$iyordu, onun id ve $ifresi bana geldi.. (bu arada benim $ifrem ona gitmemi$tir umarim) $u an iste site kapali.. acaba ne olucak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somber Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Sirf sacmalik ya.. walla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Bunun yöneticileri bence %101 legit Türk. Ba$ka aciklamasi yok xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSevo Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 hehe adamda neler varmış baktınmı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeavemeAlone Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 keşke şifre deistirmeseydin:(. şifre deistiren 4 arkadasım da hacklendi.umarım sana bisi olmaz . ama benden tavsiye deistirmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Dear sir I have changed my user id: ...... also my password. But I haven't received the confirmation from the ....... premium membership. Please help me My credit Card Last 4 Num : ...... Last Pay Pal E-mail : PayPal Email ID : .... Payment Details Item Amount: $8.95 USD Shipping: $0.00 USD Handling: $0.00 USD Quantity: 1 Item Title: Bronze Premium Item Number: 1|0|10|800037000|8.95|P2|aeneis|1|62 Time: 08:23:52 PST Status: Completed Shipping Address:No Address Provided Eğer premium san sorun olmaz bu şekilde alabilirsin Şifrenii..Ama en önemli detay paypal İd si.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar