Abus Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Moonglade deki kuşçuyu buldum. 2 tane NPC vardı. Bir tanesi druid, bir tanesi de bir elf ti. Önce druid ile konuştum sonra da elf ile konuştum. Uçmak istediğimde ise bana şunu diyorlar, "you are not a druid" Ne iştir ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 sadece druidler kullanabılıyor o kuscuları:)diğer kuscuları bulmalısın,güneye bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 alliance'san kasabada değilde tünelden cıkınca saga dön orada bi yerde.horde'da solda galiba tünelden cıkınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 horde san omenin öldürüldüü yerin izlediği yolun ilerisinde, grave yardı geçince. Sorunsalın ne olduunu bilmiorum ama fp sorunun olduunu düşündüm, umarım dooru olmuştur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 hehe bide dalga geciolar adamla guluyolar felan insanin icinden "ne var len" demek geciyo resmen :)) touren olan cok gıcık gülüyo :) bu arada ikiside duruid biri elf biri touren öküzü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 tauren. öküz değil bi de, lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 bizim oralarda böyle gözükenlere derlerde o açıdan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar