James Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Arkadaşlar 7-8 aydir wow oynayamiyorum geçende giriş yapim dedim ac.cadi şifre yanlış dedi. mail adresime atmak istediğim bu seferde böle kayıtlı mail adresi yok dedi. arkadaşlardan edindiğim bilgiye göre [email protected] adresine mail atmam gerekiyormuş. bu mail doğrumudur acaba birde bu mail içine hangi bilgileri koymalıyım acaba zaten 1 haftada bakılıyormuş bide yanlış bilgi verirsem cevap filanda gelmezse boşuna 1 ay beklemeyi istemiyorum :( böle bir sorunla karşılaşmış ve açmış kişiler varmi ?? forumu uzun süredir takip ederim böyle bir konu açılmadı sanıyorum varsa özür dilerim.
Tarist Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Ben de oynamıyodum 5 aydır falan yeni açtırdım, bi sorun çıkmadı.Ac.cbilgilerini kontrol et istersen
nomex Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Bildiğim kadarıyla 6 ay da bi actırman gerekio accountunu silinmemesi için ...
Lethious Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 evet. 6 ayda bir açman gerekiyordu. ödemeni yapmamış olabilirmisin...
Sailor Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 account silinmesi nedir ya? öyle saçma şey mi olur, sanmıyorum olduğunu.. uo daki accountlar yıllardır duruyo, hala açıp girebiliriz yani :)
DueLisT Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 ben satcaktim simdi silinmesin.. tırs
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 6 ay kesin koruyoruz 6 aydan sonra ne olacağı belli değil diyor blizz ama sen geri dönmek istediğin zaman ac.ci silseler bile senin karakterine yakın birşeyi verirler muhtemelen
Öne çıkan mesajlar