James Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Arkadaşlar 7-8 aydir wow oynayamiyorum geçende giriş yapim dedim ac.cadi şifre yanlış dedi. mail adresime atmak istediğim bu seferde böle kayıtlı mail adresi yok dedi. arkadaşlardan edindiğim bilgiye göre [email protected] adresine mail atmam gerekiyormuş. bu mail doğrumudur acaba birde bu mail içine hangi bilgileri koymalıyım acaba zaten 1 haftada bakılıyormuş bide yanlış bilgi verirsem cevap filanda gelmezse boşuna 1 ay beklemeyi istemiyorum :( böle bir sorunla karşılaşmış ve açmış kişiler varmi ?? forumu uzun süredir takip ederim böyle bir konu açılmadı sanıyorum varsa özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Ben de oynamıyodum 5 aydır falan yeni açtırdım, bi sorun çıkmadı.Ac.cbilgilerini kontrol et istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Bildiğim kadarıyla 6 ay da bi actırman gerekio accountunu silinmemesi için ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 evet. 6 ayda bir açman gerekiyordu. ödemeni yapmamış olabilirmisin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 account silinmesi nedir ya? öyle saçma şey mi olur, sanmıyorum olduğunu.. uo daki accountlar yıllardır duruyo, hala açıp girebiliriz yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 ben satcaktim simdi silinmesin.. tırs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 6 ay kesin koruyoruz 6 aydan sonra ne olacağı belli değil diyor blizz ama sen geri dönmek istediğin zaman ac.ci silseler bile senin karakterine yakın birşeyi verirler muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar