Invulon Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Mozilla sitesine bakarken gormusdum acikcasi ben gunde en azindan 20-30 spam emaili aliyorum baymisdim acaip biton outlook express icin filterdi spam blockerdi denemedigim bisi kalmadi hic biri yeterince etkili degildi aha mozillayi yukledim direk spam olabilecek kelimeleri yazdim :p gunde 20-30 spamdan geriye bisi kalmadi Internet explorerdan sonra Outlook expresside cikardim hotbarimdan Thunderbird acaip super denemenizi tavsiye ederim ;) Mozilla Thunderbird Webpage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 AY LAV MOSİLLA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 ya ben de çektim bunu ve gmail accountumu koydum ama, mailimden hiçbir şey indiremiyor... ayrıca ben mailimi kurarken hiç mailime ait bir şifre de girmedim, yani karşıma hiç öyle bir yer çıkmadı... mailleri almak istediğimde de sormuyor :)... ilginç walla ama çekemiyorum... outlook da mail imde 900 küsür mail varken hepsini indirmeye çalıştığımda sadece ilk 250 yi çekiyor, onun için bırakmıştım onu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 pop3 programlarını hayatım boyunca anlayamadım. www.gmail.com - girerim mis gibi maillerimi okurum o kadar işte. Eğer spam'sa bu spamdır'a tıklarım ve gmail onu spam listesine alır ve bida geldiğinde spam klasorune atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar