_TaYFo_ Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 http://www.maviada.net/Default.asp Nette dolanırken gözüme çarptı size de iletmek istedim. sağ alt köşede.. Sıralama Kıraç,Haluk Levent,Şebnem Ferah şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 kıraç mı... gitsin o cezayla kapışsın ya.. şebnem ferah hem karakter olarak, hem duruş olarak, hem de müzikalite olarak kıraç'ı 5-6 ya katlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 mikael mikael en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 hayır bitanesi de rock çı olsa gam yemiycem. neyse zenkler ve renkler tartışılmaz. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 tamam hiç biri değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 şebnem ferah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felis_leo Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 kıraç mı zuahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 "AŞK DENİLEN SERGÜZEŞTİN HER YANINA ACIYI MİMLEDİM" Bu adı taşıyan bir makale barındıran bir siteyi ciddiye almam ben :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 david covardale yok mu yani ;)= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 robert plantı tek geçerim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 türkiye'de sebnem ferahtan baskasi yok zaten, o da gay rockci : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 e yavuz çetin var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Kendisi malum rahmetli oldu.Bu da günümüzdekiler anketi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 nası yani penth? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 eheh Sebastian Bach diye atladım, turk cıktı sacma sapan bı ankettır buyuk ıhtımalle fakat Yavuz Çetin bir numaradır diyorum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar