Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Hiç fıkra konusu görmedim şöyle toplu toplu.. Açmayı düşündüm umarım başka yoktur =) temel fransız ve ingiliz 6 yıl hapse girerler 6 yıl hapisi yer ve çıkarlar çıktıklarında nerede kalacaklarını aralarında tartışırken fransız atılır: -benim 6 bin katlı binam var isterseniz oaraya gidelim ingiliz: -benimde 850 bin katlı binam var isterseniz oraya gidelim demiş temel: -haçen uşaklar kavga edeysuz ama benim bir binam var hapse girmeden önce aşagı tükürdüm hala yere düşmedi demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HosH Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Adamın biri lens kullanıyormuş lensini akşam yatarken çıkarıp lens suyuna bırakıyormuş. Gece susamış karanlıkta uyku sersemi ne içtiğinin farkına varmadan lensli suyu içmiş yatmış bir gün beş gün on gün derken bir ay olmuş tuvaletini yapamamış doktora gitmiş "Doktor bey ben tuvaletimi yapamıyorum" demiş. Doktor yüzükoyun yat demiş makatı aralamış "Ben 20 yıllık doktorum belki 20000 makata baktım ama makatın bana baktığını ilk defa görüyorum" demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HosH Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Temel bir arkadaşından cok iyi tüyo veren bir adamın adını ögrenir. Hemen koşar; - " Bugün yapılacak yarışta hangilerine oynamalıyım" der. Adam şöyle bir bakar; - " Sen kaç yaşındasın?" diye sorar. - " 28 " der Temel. Adam da; - " Tamam, git 2 ve 8' e oyna." Gerçekten adamın verdiği tüyo yarışlar sonunda tutmuştur. Temel ikinci hafta yine gider. Yine soru aynıdır. Adam: - "Sen kaç kilosun? " der. Temel -" 76 kiloyum." deyince; - " Bu hafta da git 7 ve 6' ya oyna." der. Bu yarışın sonuçlarını da adam doğru tahmin etmiştir. Arkadaşları da şaşkınlık içinde izlemektedirler. Bu kez Temel neyi var neyi yok satar. Parasını cebine koyar, yine aynı adamın yolunu tutar.Adam bu kez - " Senin ....şeyin... uzunluğu ne kadar? der. Temel şaşkınlık içinde - " 25 cm. " deyince adam da - "Bu sefer de 2 ve 5'e oynayacaksın" der. Arkadaşları yarışın sonuçlarını çok merak etmektedirler.Ertesi gün hemen Temel' in yanına koşarlar ki bir bakarlar Temel' in yüzü çok kötüdür. Hemen sorarlar ne oldu diye. Temel' in verdigi yanıt ise şudur: - " Gururumun kurbani oldum. 1 ve 3 kazandı." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funny_girl Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Güzelmiş.Benm de babaannemin komik sözleri vardır biz onlara fıkra deriz.Mesela benm kuzenime: Yiğit!Bi çocuk varmış, süt içmemiş ölmüş.Hadi için sütlerinizi de ölmeyin. ertesi sabah kahvaltıda "bi çocuk varmış peynir yememiş ölmüş".Öğle yemeğinde, "bi çocuk ıspanak yememiş ölmüş.... " ben de her seferinde içimden, şu insanlarda ölmek için bahane arıyo diye düşünüyom. :-) [ Mesaj 13 Mart 2006, Pazartesi - 20:41 tarihinde, funny_girl tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HosH Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Şunu buldum bende çok güzel geldi.Usta Kadir Çöpdemir abimizden... Kadir Çöpdemir, bir internet sitesinde "Çapkınlık" üzerine sorulan soruya şöyle bir cevap veriyor... Kadın : Merhaba Kadir bey, ben Mehtap. Avukatım. Size sorum şu: Erkekler çapkınlıktan neden vazgeçmiyor? Kadir Çöpdemir : Şimdi Mehtap Hanım, hadiseye şu açıdan bakalım, diyelim ki biz çapkınlıktan vazgeçtik, her birimiz birer tane kadına adapte olduk, ne olacak o vakit? Ne süslenmenize gerek kalacak, ne şık giyinmenize, ne hamarat olmanıza? Çünkü bizi kendinize bağlamak için bir çabaya gerek kalmayacak. Kozmetik sanayi ç ökecek, tekstil ve moda sektörü bitecek, otomobil satışları duracak, işsizlik artacak, global kriz çıkacak.. Gördüğünüz gibi hadisenin açılımları global krize kadar varıyor. Böyle de bilimsel çözümleme yapan bir insanım. Ama isterseniz konuyu baş başa bi yemek yerken de konuşabiliriz. O zaman detay da veririm hadise hakkında?'' [ Mesaj 13 Mart 2006, Pazartesi - 20:43 tarihinde, HosH tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 funny_girl açtıda aklıma geldi =) bigün ananemin ewinin kapısından çıktık işte merdivenlerin hani arası vardır işte ordaki demirlerin üzerine kuzenle ikimiz çıkıp aşaıya doru kaycaktık tam çıktık popomuzu koyduk. Teyzem dedi ki. bak burdurda bizim hacının oğlu osman var ya o öyle oturmuş araya düşüp kafası demirlere çarpıp yere düşmüş ama kafası arada kalıp kafası kopmuş. dedi ve kuzenle ikimiz öyle bakındık sdece teyzeme =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 funny_girl maşşallah ne adam öldürdünüz be =)) heheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 ii yapmışınız...ne diim..arenda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funny_girl Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 ben diil babanem öldürdü :))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 o funny olmaz, götik o ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funny_girl Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 hyr deilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 dedim ben, bu .. yerine )) kullanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar