RedBullBursa Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Benim lvl 60 pala var ama ilk defa bi warlock açtım ve talent ağacı ile ilgili hiç bir bilgim yok.Ve daha lvl 10 um ve ilk puanımı bile sormadan vermeyeyim dedim defans ağırlıklı diil de yüksek damageler vuran bi warlock yapmak istiyorum nereye doğru gidip ne yapmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 destruction gitmen gerek o zaman ama warlocktan yuksek dmgler bekleme(yuksek dmg verebilirsin ama kasma ilerde 60layınca yaparsın) senin işin curselerle dotlarla senin için dmg işini demonların halleder benden cok daha iyi bilen kişiler var tabii birazdan cewaplarını yollarlar... :D [ Mesaj 13 Mart 2006, Pazartesi - 20:13 tarihinde, ArchangelTanwen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Pvp1 Pvp2 Pvp3 Pvp+pve [ Mesaj 13 Mart 2006, Pazartesi - 20:38 tarihinde, Fin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morniel Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Bende yeni Warlock açtım kime sorduysam destruction a git dedi..Şimdi bu talentları görünce aklım karıştı.. Ne yapmalıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar