Schwenzing-ho Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 @demise kardeş anlatamadığım şu sanırım "adam gm falan deil".İkincisi 14 senedir İngilizce konuşuyorum ve birçok yabancıyla diyaloğum oldu kaç tane İngilizce makale yazdım (niye bu tip bir bilgi veriyorsam) insan ilişkilerim iyi (az çok düzgün konuşup ilişki kurmayı bilirim ^^)... niye bu gm cs ya da texas cevap vermez bana vallaha anlamadım."ben nerde yanlış yaptım?" powered by ibrahim tatlıses ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 kızma lem sana taş atmadım :) genel konuşuyorum nese başıma iş açılmadan bunu da atlattım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HeBeBe Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Tmm kapattım konuyu ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 GMNİN 2Cİ CARI PEK İNANDIRICI DEİLYA HADİ HAYIRLISI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Bende gm biliyom cypherda diehippie adı siz ona bütün itemlerinizi verin garanti +10 upgr. yapıyo :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 hebebe yalan dolansın. cıx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fcuknamy Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 hebebe güzel iş cıkarmışsın ama emin ol paticik yemez bunları kolay gelsin sana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmir Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 kol admınler kesın bısey soledı kımseye sıfrenızı wermeyın bana bıle dedı XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
komadayim Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 * anlayana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 hay bu adamı komaya sokana ... rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 bu komadan cıkmamıs gibi duruyıo xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 ne yani bu adam gm değilmiymiş şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honoured Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 arkadaşlar noticeden gm ismi açıklanmayanlara güvenmeyelim derim ben emeğinize yazık olmasın sonunda 2 . vs vs olanlara ben gm olarak pek inanmadım eğerki şifre isteerse sadece lol deyin yeter :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozok22 Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 ben oyunda degilim biri benim adıma pm atsın plzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwenzing-ho Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 insan kırıcı olmak itemiyor ama uyanıklığa da tahammül edemiyor bazen .Ben üç akşamdır velucia yla konuşuyorum hiç velucia2 diye bir chara pm atmadım ya da hiç bir sitede velucia2 diye bir gm ismi göremedim ama gören varsa link vererek bunu ispatlasın resmi siteden.İnsanların hakkını uyanıklıkla gaspetmeye çalışmayalım ve seviyemizi koruyalım ki insanı vasıflarımızı 256 kb lik bir oyun için kaybetmeyelim.tamam mı "aga" lar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrimoVax Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 F_A_V_O_R_I nin banlanması için çok acil gm isimlerine ihtiyacım var bilgisi olanlar yazarsa sevinicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar