HeBeBe Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Arkadaşlar Yeni Gm imiz olan Velucia nın 2 charı su anda online nick Velucia2 pm atabılırsınız ares 1 de online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Biz size döneriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 bence muhteşem bi haber Mağdur olan çok kişi var. çok teşekkür ediyorum konu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 "benm sabrımın sarjı tükenio ben sizi sonra arayacam" gbi oldu kaksinn ki xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HeBeBe Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 nasıl yane biz size döneriz ??????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 olsun bpşver hebebe son zamanlarda açılan 456521321 topic arasından oyun ile ilgili olan en iyi topic bence. hatta sticky bile yapalım ne zaman kim online diye kosp koxp vb programları kullanan tipleri ss alıp burda gm varmış gibi buraya yazanlara kapak olur. GM istiyosanız bakın gm varmı yokmu diye girin o server a anlatın derdinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HeBeBe Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 saolasın bende mantıklı bulduyum ıcın yaazdım saten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 kesin GM mi bu şimdi sorunum var ve id ile şifremi istiyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HeBeBe Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Valla benım mage invalid password veriyodu halletti aynı şekilde id pw ve bikaç bilgi sordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwenzing-ho Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 -gm şifreni mi istiyor??????????????????????????? -evet yeni bir hackleme dalgası mı yoksa? -gm şifre istemez (istese accountunu elinden alabilir zaten yanılmıyorsam^^) -dikkatli olmanın faydası vardır!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwenzing-ho Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 arkadaşlar kesinlikle kimseye şifrenizi vermeyin lütfen dikkatli olun..!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 bana söylediği sadece KOLadminler bilebilir GMler bilemez :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HeBeBe Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 ben verdim ama :S nebileyim invalid pw sorununu halletti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwenzing-ho Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 vallaha benden uyarması gm sana hiçbir zaman şifre sormazzzzzzzzz..(lütfen bu konu hakkında sağlam bilgisi olan gm nin şifre durumu ile ilişkisini açıklasın) şifrenizi kimseye vereyin hacklenmeyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 mor yazı istedim xD yazarsa vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HeBeBe Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 uçan halıda isteseydin :D adam senlemi ugrascak cvp bile vermiyo bana şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwenzing-ho Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 -sadece senin sorunun mu düzeldi hebebe? -sanırım sadece sen şifre verdin değil mi? -hmmmmm ilginç.. :)) buradan saldırgan bir tavır anlamayın ama bence bu işte bir iş var...^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HeBeBe Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 eger benden başka pm atıp cvp alan varsa yazsın buraya yada sorununu halleden..işim gücüm yok böyle şeylerle ugrasıyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 15 dkdır adam özelimde..Konuşuyoruz ama bi sonuç yok :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 sonuç:Velucia foss... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwenzing-ho Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 @ demise anladın sen anladın :)) 15 dakka boyunca bir gm seninle konuşacak? bir saniye katılarak gülmek istiyorum.####ahahahahahha#### şifreni vermemen gerektiğini hala anlamadın mı? (customer support premium user a 10 gündür cevap vermez,blackwinds velucia takmaz, texas telefonlara cevap vermez devamlı tele-sekreter "döncem ben sana" der, sen o gm ye aga item pls de anlar o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HeBeBe Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Pff şimdi siteden sifremide deiştirdim hic bi sorun olmadı hala da itemlarım duruyor..... Valla size kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 asdsad ( nickin karışık geldi xD ) vallaha konuşmasını bildikten sonra cevap veriyorlar,hatta customer bile 24 saat dolmadan cevap yazdı (yemin ederim xD ) bi de patiye yazdıktan sonra msn doldu herkes verme diyor xD salla foss adam bu Velucia.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HeBeBe Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 ne biliim bana yardım edınce sızınle paylasmak ıstedım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar