THARKAS Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 ne gerekirse elimden ne gelirse yaparim. modemimi basbakanin onune atmaya hazir ve nazirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 hep destek tam destek bend buradayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 wallahi dava mava bir işe yaramadı. Sonuç olarak devlete açmış oluyosunuz boş boş gidip gelmek işinize yaramaz. hizmet isimlerini 256kbs ve 512kps ye kadar varan hızlar diye değiştiren şerefsiz namussuz bir şirketten birşey beklenmez. Zamanında yürüyüşler yapıldı DSL i proptesto etmek için, telekomu protesto etmek için? Nerdeydi basın? Basınmış yemişim basını bir halta yaradıkları yok bu konuda. Yürüyüşler organize birşekilşde duyurularak yapıldı, ankarada istanbulda vs vs Haberlerde konusu bile geçmedi. Cinalinin de telekomunda böyle zihniyetinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Ben şahsen tişört yaptırmayı düşünüom meydanda dağıtcam böle kocaman ''XXXXXXXX XXXXX XXXXXX'' baskılı... edit:seviyeyi düşürmeyeyim şimdi... [ Mesaj 14 Mart 2006, Salı - 23:00 tarihinde, capul tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 bende arkanızdayım allah telekomun sahiplerinin cocuklarınada internette sorun yasatsın (Amin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Ha TT ve internet... Ha Futbol Federasyonu ve internet... Fark var mı aralarında? [ Mesaj 15 Mart 2006, Çarşamba - 14:12 tarihinde, NoTwisT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 bu geceye kadar "neyse geçer" diyordum ama bu geceden sonra (yeni girdiğim bi guildde daha iilk boss a gelmeden mc de dc oldum, ki bu gece önemliydi item açısından) fitil oldum! dava mı açılacak protesto mu yapılacak, ne yapırsa arkanızdayım! edik: dc oldum ve bi daha giremedim [ Mesaj 15 Mart 2006, Çarşamba - 22:57 tarihinde, Earenwen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 destekliyorum bu rezalete bi son verilmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 bende varım lan. ankarada sokaklarda ortam gazcılığı yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Bu gün bonus olarak elektriklerde geldi gitti kaç kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 http://www.zippyvideos.com/4936723993693006/kurt_telekom/256k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nightwish Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 bu ulkede bi nane duzelmez bence bosuna kasma dede. kendinize beyinlerinize yaz1k :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar