SenariouS Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Bunu söyleyen sadece Kruz değildi, Bir AI , Arbalesttin AI ona çabuk olmasını söylüyordu "Kapa çeneni" Şaka yaparmış gibi olan konuşma tarzı biraz işe yaramıştı, ama Al monoton sesi gitgide Sousuke'nin sinirlerine dokunmaya başlamıştı. "Sana şarkı hazırlaman için emir vermedim. Depolama kapasitesin benim iznim olmadan harcama." "Hepsini sil onların, eğer yapmazsan görevim adına seni yok ederim" "Şaka değildi, bir tehtitti!" [ Mesaj 13 Mart 2006, Pazartesi - 11:50 tarihinde, SenariouS tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Full Metal Panic serisi bildiğiniz gibi Aynı isimlerdeki kitapları takip ediyor. (Aslında ilk olarak kitap sonra manga en son anime şeklinde gidiyor). Full Metal Panic : A Dancing very merry Chiristmas ise Full metal Panic : TSR nin ( veya kitap ismi le End of Day by day) bıraktığı yerden seriyi devralıyor. Kitap gerçektende çok eğlenceli (tamam link verecem üzülmeyin). Tür bakımından Full Metal Panic ! (yani ilk seri) ile Full Metal Panic ?: fumoffu arasında bir tadı var denebilir. Kesinlikle serileri beyendiyseniz okumanızı tavsiye ediyorum. Boku-Tachi adlı bir grubun çevirdiği kitaplarda dil gayet güzel bu sırada. Çok Uzatmadan ve spoiler yapmadan... Kitaplar için download adressi Boku-Tachi ana site Bunun dışında neden Tessa hakkında bir ova çıktığını anlamış bulunmaktayım kitabı okuyunca (aslında gelecek olan Ovanın bu seri olma ihtimalide var ama çaktırmayın) İyi eğlenceler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angel_85 Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Sousuke yi sevmiyen camdan atlasın bi zahmet =). Boş zamanım olursa kesin okuycam bunu. Testarossa nın abiside çıkıyormu acıba çok sevimli bir karakterdi oda =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar