ermac_tr Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 arkadaşlar ben mageden sıkıldım ve ermac_tr yi assasin_tr ile takas yaptım sizce nasıl yaptım iimi yaptım.biraz canım sıkıldı ilk gö agrımı verdim diye ama sonradan alıştım sayılır yani ermac_tr takas edildi eski sahibi assasin_tr oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honoured Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 arkadaşım iyi yada kötü birşey diyemem ama hangisinde daha çok zevk alabiliyorsan ben ce en iyi karakter odur sonuçta bu bir oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermac_tr Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 ben assasınle ii oynarım ama tek cekindigim itemlerin aşırı derecede pahalı ve zor bulunması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 bende arkadasımdan alcaktım dual mirage +8 yada shard +7 olmadan aress de olmaz ona para yetişmez diye vazgectim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermac_tr Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 mageden de sıkıldım biraz degişiklik olsun dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 [email protected] bu adam item satıyor legal olduğunu sölüyor ytl ile konuş itersen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 millet kurt olmadan kuzu kapmaya calısıyo valla bende oyle sagdan soldan duydugum 10 kişinin msn si var ytl item satan almadım ama bilgi falan alıyom cok adam var oyle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sedron Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 olan olmuş boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozok22 Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 sen ii etmişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar