Chasten Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Kıbrısdaki universiteler bölümler vs hakkında nereden bilgi olacam özellikle bolümler hakkında bilgi almak istiyorum doğu akdeniz univ. de grafik&Tasarım varmı ? sitesine baktım ama hiç bir bilgi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Kıbrıs'tan uzak durun bence hiç düşünmeyin bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Seneye kıbrısa taşınıyoruz o yüzden. Zaten eskidende orada oturuyorduk uniyide orada okuyacam mecburen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Yukarı! Yokmu yardımcı olabilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Gelme buraya git! Şaka şaka o kadar da kotu degil merak etme..sana tavsiyem dogu akdeniz yada uluslararası kıbrıs tan bırını secmen ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 4 yıl kıbrısda ya$adım nasıl olduğunu biliyorum... Sadece bölümler hakkında bilgi almak istiyorum web sitesine baktım daü nün yok bişey daü ye gitmek istiyorum zaten bende onun için bilgi alabileceğim bi link werebilirmisiniz yada bilgi mesala grafik&tasarım bölümü varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar